Det helt rigtige morgenmadskort på Madklubben Steak

Det helt rigtige morgenmadskort på Madklubben Steak

Madklubben Steak

Okay venner. Jeg har fået et nyt yndlings-morgenmadssted i København. Madklubben Steak, som jeg i forvejen er fan af for deres store, mandige bøffer, lækre fritter, perfekte bearnaise og utroligt søde betjening, har åbnet op for morgenmad og frokost. Kortet er så cool – der er ikke noget pis med brunchtallerkner med skiver af rød peberfrugt og lamme osteskiver. Næh nej. På Madklubben Steak har man rigtig morgenmad. Du kan få to blødkogte æg med toast (se det perfekt kogte æg øverst i indlægget), du kan gå amok i waffles eller french toast, du kan få en full english med bønner og det hele, eller du kan overdose på smør med en vanvittig eggs benedict (som jeg selvfølgelig gjorde) – og meget meget andet. Det er fantastisk!

Madklubben Steak

Jeg var på Madklubben Steak i lørdags for at spise brunch med to veninder. Vi sad i det lækkert indrettede lokale og fik krise over det meget fristende menukort, hvor alt lyder lækkert. Skulle man tage æg, bacon og hasbrowns? Eller var det mere en triple bypass frenchtoast med chokolade, peanutbutter og banan, jeg havde brug for? Og skulle jeg starte med en Bloody Mary? Uha, det var svært at vælge.

Men. Jeg havde længe gået og drømt lidt om eggs benedict. Så jeg gik all in i smør-himlen og bestilte Madklubbens eggs benedict med ekstra tilvalg af røget laks og smørsauteret spinat on the side.

Eggs Benedict Madklubben

Ind kom en smør-gylden anretning. Nederst en ristet english muffin. For jer, der ikke er bekendt med english mufins, så er det et gærbaseret, fladt brød, som man flækker med en gaffel, rister og spiser med smør. Det er svært at opdrive ordentlige english muffins i Danmark. De bedste er Thomas English Muffins og fås ikke her i landet. Når min mor er i USA, fylder hun altid en kuffert med Thomas’ English Muffins, som nok er det, hun savner allermest fra sit hjemland. De er sindssygt gode. Man kan købe en anden slags i Irma som kan gå an, men de er ikke helt rigtige – de skal være mere seje og lette i det for at få den helt rigtige crunchiness, når man rister dem.

Men tilbage til Madkubben Steak. Ovenpå muffinen var to perfekt pocherede æg og en masse røget laks, som så var pøset til i friskpisket, syrlig hollandaise og så lidt purløg over. Oh.My.God! Det var lækkert. Men jeg tror jeg dør før tid, hvis jeg spiser det mere end én gang om året!

Spinaten kom i en fin lille kobbergryde. Der var godt med smør og lidt tynde skalotteløg i, og det var dejligt og ikke et spor af sand i, som man ellers ofte kommer ud for det med spinat.

Når man skar i retten, så den sådan ud. Se, hvordan den dejlige æggeblomme oozer ud og blander sig med hollandaisen i ekstrem yummieness. Det var dejligt.

Vi bestilte også en brødkurv med boller og mini pain au chocolat og lidt ost, som var denne dejlige ost med lidt aske eller sådan noget i midten (oplyste læsere har siden fortalt mig, at det er en Morbier – en fransk komælksost).

Bollerne var lidt kedelige i det og krævede ekstremt kæbekraft at tygge. Jeg ville have foretrukket noget godt brød i skiver, eller at bollerne var lidt lettere i det, for de var lidt tunge at have i munden (så at sige ;-))

Trille fik græsk yoghurt med frugtsalat og hjemmelavet musli, som kom i fine patentglas. Og så de blødkogte æg.
Vi fik alle friskpresset appelsinjuice, som var dejlig frisk og syrlig i det.

Og Laura fik scrambled eggs med toast og en sideorder med sprød bacon.

Jeg er virkelig tilhænger af konceptet morgenmad på restaurant. Det er skønt, at der er kommet et sted i København, hvor man basically kan få det, man har lyst til til morgenmad. Der er også enkelte frokostretter på kortet, f.eks. en cheeseburger og en meatball sandwich. Og hvis man er en rigtig trucker eller bare har ualmindeligt ondt i håret, kan man sgu få steak og fritter. Sådan.

Du kan savle over menukortet her.

Madklubben Steak
Pilestræde 23
1112 København K

6 Comments

Post A Comment

 • Rikke
  Posted at 02:52h, 02 april Svar

  Er du tosset hvor ser det ser lækkert ud – og så er priserne oven i købet SU imødekommende.
  Det ser iøvrigt ud til at du valgte helt rigtigt med eggs benedict m. røget laks og smørsauteret spinat. Åh! Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg vågner med tømmermænd!

 • Jane
  Posted at 02:52h, 02 april Svar

  Wauw, tak for tippet! Det er jo lige i skabet, med den menu. Jeg bytter smør for kulhydrater any day! Jeg er i forvejen stor fan af deres kæmpe bøffer og bearnaise så velrørt, at den kan stå af sig selv. Smukt, simpelthen smukt.

  Hej fra Jane

 • Newyorkerbyheart
  Posted at 02:52h, 02 april Svar

  Jeg ELSKER eggs benedict – og Thomas English muffins er lige nøjagtig dem jeg fylder min kuffert med, når turen går til USA – og den som min Mama sender til mig 🙂 De er så gode. Jeg har dog lige spottet en opskrift, som jeg bliver nødt til at få afprøvet 🙂

  Morbier ost er noget af det bedste, mums!

  Mange hilsner
  Birthe

 • Anne au Chocolat
  Posted at 01:24h, 02 april Svar

  Hov havde ikke set, at Rasmus allerede havde fortalt om osten 🙂

 • Anne au Chocolat
  Posted at 01:23h, 02 april Svar

  Osten med aske i hedder Morbier og er sådan cirka en af min yndlings franske oste! 🙂

 • Rasmus Palsgård
  Posted at 16:02h, 01 april Svar

  Hej Mira

  Det ser fremragende ud, og vi ved jo alle, at det er kulhydraterne, der er de onde, så lidt smør tager vi ikke skade af 🙂

  Som ostenørd er jeg nødt til at informere om, at askeosten er en Morbier, fransk AOC-ost naturligvis.

  Go’ weekend!