Den vildeste nyhed!

Den vildeste nyhed!

Kære dejlige læsere.

I ved, at når jeg begynder at blive kærlig overfor jer herinde på bloggen, er det ofte fordi jeg har spændende nyheder eller mærkedage at fejre. I dag er det en spændende nyhed…

Jeg har taget 70.000 favne-springet og sagt mit day-job op, fordi jeg nu skal til at lave faste madsider for Alt for Damerne. Jaaaaaa!!! Ikke mere juristeri og administration. Jeg kaster mig ud i at leve af min passion – at lave mad og skrive om mad. Det er så stort, og jeg er så glad for at kunne springe ud i at prøve at leve af det, jeg elsker aller mest i verden. 

Hver uge kommer jeg til at levere en hverdags-uge menu til bladet med mad, som alle kan lave på kort tid. I dag har jeg været i studiet hos fotograf Line Thit Klein, som tager de fedeste madbilleder, hvor jeg har kokkeret og hun har fotograferet. Mine madsider vil være at finde i Alt for Damerne fra uge 43 og fremover.

Det hele er meget nyt og spændende, og jeg glæder mig til sidste arbejdsdag bag det skrivebord, jeg har siddet ved i 4 år, at sige farvel til mine søde kolleger og kaste mig 100% ud i drømme-tilværelsen som professionel madskribent og opskriftsudvikler.
Ved siden af arbejdet for Alt for Damerne vil jeg fortsat skrive en masse her på bloggen, men også skrive flere artikler i andre medier, som jeg jo i forvejen har gjort lidt af hos bl.a. Gastro og Mad&venner. Forhåbentlig bliver der også på et tidspunkt mulighed for at lave kogebøger.

Og hvis du er fra Danmarks Radio, så hils lige derude og sig, at jeg også gerne vil lave madprogrammer på TV!

Kryds fingre for mig.

14 Comments

Post A Comment

 • Lars Bachmann
  Posted at 16:57h, 30 september Svar

  Hej Mira
  Det er rigtig godt gået, og jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med det.

  Glæder mig til at følge dig, og se hvad du finder på at skrive om.

 • Læser
  Posted at 22:21h, 29 september Svar

  Tillykke! Sejt!
  Vil glæde mig til at følge med.

  Ps. Ville helt klart købe din kogebog.

 • Lone Malmborg
  Posted at 21:06h, 29 september Svar

  Tillykke Mira! Helt fantastisk.
  Det var jo lige det du drømte om.
  Men hvad så med husfotografen Peter ;-( ?
  Kærlig hilsen,
  Lone

  • Peter
   Posted at 19:55h, 29 september Svar

   Han kvitter ikke sit job, hverken day-time eller blog-fotograferingen 😉
   /Peter

 • Peter
  Posted at 11:33h, 29 september Svar

  kommer det også i Mande udgaver?

 • Mira Arkin
  Posted at 09:52h, 29 september Svar

  Tusind tak alle sammen – hvor er I søde!

 • Mette
  Posted at 08:41h, 29 september Svar

  Kaere Mira,

  Saadan! Godt gaaet!!!!

  Taenk at kunne faa lov at leve af sin passion. Vi er vist mange, der er misundelige…..

  Held og lykke.

 • Marie Sainabou Jeng
  Posted at 07:53h, 29 september Svar

  Det er forbilledligt Mira, hvor er du sej. Tillykke!

 • Signe
  Posted at 19:25h, 28 september Svar

  Tillykke med drømmejobbet. Jeg håber at det lever op til alle dine forventninger 🙂

 • Rasmus
  Posted at 19:04h, 28 september Svar

  Tillykke Mira! Hvis du havde en plan, så må man sige, at det går lige efter den! Man hører jo også fugle synge om andre professionelle aktiviteter i din nære fremtid, og det glæder mig at høre 🙂

  Men du får mig alligevel ikke til at abonnere på AFD ligesom alle de andre kommentatorer …

 • Anne
  Posted at 18:31h, 28 september Svar

  Du er for sej! Så bliver jeg jo så nødt til at abonnere….

 • Sifka
  Posted at 18:25h, 28 september Svar

  Det lyder vildt spændende, og er garanteret en god og rigtig beslutning. Tillykke med det.

 • Mette Lindgaard Eriksen
  Posted at 18:22h, 28 september Svar

  Wuhu tillykke med karriereskiftet! Det bliver spændende at følge dine forslag til hverdagsmad.
  Held og lykke med det nye job.

  Vh Mette

 • Line
  Posted at 18:15h, 28 september Svar

  Kære Mira, tillykke med springet, det måtte jo komme…! Tror da nok lige jeg vil til at abonnere på Alt for Damerne. Glæder mig til dine opskrifter. Godt gået!