Delsejr i Kokkekampen – Mira i Gastro

Delsejr i Kokkekampen – Mira i Gastro

I gårsdagens afsnit af Kokkekampen havde vi besøg af en gæstedommer, nemlig månedsmagasinet Gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen. Han skulle vælge den mest æstetiske af retterne, og det blev min ret med and og græskar.

gas42_001_ForsideGevinsten for denne delsejr var en artikel i Gastro, og min artikel er allerede med i det nye november magasin, der netop er kommet på gaden i dag. Gastro har interviewet mig om min tanker om mad og om hvordan det har været at deltage i Kokkekampen.

Jeg er enormt glad for at have vundet delsejren og utroligt stolt over at komme med i Gastro, som er et super fedt mad magasin med lækre artikler om mad, spisesteder, vin, rejsemål i gastronomiens tegn og alt hvad en gastronom ellers kan ønske sig. For en madnørd som mig er det en drøm, der går i opfyldelse – en fantasi, jeg aldrig havde forestillet mig ville blive til virkelighed.

Jeg håber, I vil gå ud og købe bladet – ikke blot for at læse artiklen om mig, men især fordi det er sådan et dejligt, kvalitativt blad.

No Comments

Post A Comment