Dejlig udendørs smørrebrød på Sans Souci… og gravidbillede!

Dejlig udendørs smørrebrød på Sans Souci… og gravidbillede!

_1330431s

Da jeg var lige op over – og også forbi terminsdatoen – med Otto, gik Peter og jeg helt vildt meget ud og spise. Det var jo med at komme ud, mens tid var.

Nu har vi jo lækre Otto, så det med lige at smutte ud kræver lige lidt mere planlægning end livet før børn. Men en frokost kan man jo altid lige få klemt ind. Og i går var vi forbi vores lokale Frederiksbergbistro, Sans Souci, hvor vi kommer jævnligt. Deres smørrebrød er altid godt og om sommeren kan man sidde ude.

_1330420s

Her er jeg i al min frodighed. Der er fire dage til termin og jeg kan ikke  gå uden at vralte. Men sidde ned og spise – dét kan jeg!

_1330428s

Jeg spiste denne super tasty mad med søde rømørejer, dilmayonnaise og smilende æg på melba toast. Perfekt balance mellem rejer, æg og snask og så det smørstegte brød. Dog havde det været ekstra topdollar, hvis æggene havde været lune fremfor kolde.

_1330433s

Peter spiste smørstegt rødspættefilet med friterede kapers og grov remoulade.

_1330441s

Og vi fik begge denne virkelig gode kyllingesalat med store stykker hvidt kød, danske hvide asparges og super god bacon fra Spis min Gris (slagteren på Østerbro, som bl.a. komiker Simon Jul står bag og hvor grisene har haft det dejligt). Rugbrødet var ristet og det elsker jeg. Salaten var frisk og lækker og med bidder af sprøde asparges samt ristede og let marinerede asparges på toppen.

Det var helt perfekt mængde mad – ingen var overmætte. Servicen er altid god på Sans Souci – også selv om vi sad ude, hvor man nogle steder kan blive glemt. Det blev vi bestemt ikke.
Jeg drak lige en cortado bagefter og så vraltede vi hjemad.

_1330426s

2 Comments

Post A Comment

  • Cendie Dyekjær-Themsen
    Posted at 16:41h, 15 juni Svar

    Nøj hvor er du smuk gravid!

  • Nina Sørensen
    Posted at 10:52h, 08 juni Svar

    Dejlige dig