
Cucumber Ginger Gin

Vi skal selvfølgelig også have cocktails nytårsaften. Her kommer en opskrift på en nem og forfriskende gin cocktail med agurk og ingefær.

Jeg elsker at bruge agurk i drinks og her laver jeg agurkesaft (det er mega nemt), som blandes med de øvrige ingredienser. Der er ikke noget, skal shakes, så den er ekstra nem og faktisk kan du mixe det hele undtagen ginger beer og have det klar i en kande på forhånd.

Agurkesaften kan laves 1-2 dage i forvejen, hvis du vil være totalt på forkant.

Cucumber Ginger Gin
1 stk.
50 ml gin
20 ml limejuice
20 ml agurkesaft *
20 ml sukkersirup
ginger beer
isterninger
mynte og agurkeskiver til pynt
*Agurkesaft: vask en agurk og skær den i grove tern. Blend den fint og hæld det gennem en sigte. Lad det dryppe af og gem den flotte grønne saft. Pulpen skal du ikke bruge. Du får ca. 1½ dl saft ud af en agurk.
Kom gin, limejuice, agurkesaft og sukkersirup i et røreglas eller en kande og rør det sammen. Fyld is i et glas (jeg bruger rock glas/whisky glas, men du kan også bruge et collins glas). Hæld gin-blandingen over og top med ginger beer. Pynt med et stykke mynte og lidt agurkeskiver.
No Comments