Cremet blomkålssuppe med rosenkål og chorizo

Cremet blomkålssuppe med rosenkål og chorizo

29102015Lidl1238s
Foto: Line Falck

Jeg elsker cremede supper med spændende topping på. Denne cremede blomkålssuppe er hurtigt lavet og smager af en hel masse. 

Jeg bruger tricket med den færdige hønsesuppe fra frost for at få masser af smag i suppen. Der er selvfølgelig ingen, der bliver sure, hvis du i stedet bruger hjemmelavet hønsesuppe som base! Men når nu man har travlt og ikke altid kan være lige overskudsagtig, så kan du faktisk komme ret godt omkring det med en købesuppe. Du kan også sagtens bruge en grøntsagssuppe som base for suppen.

Cremet blomkålssuppe med rosenkål og chorizo
4 pers.

1 l frossen hønsesuppe
1 blomkål
1 dl piskefløde
salt
125 g chorizo
50 g græskarfrø
150 g rosenkål
ekstra jomfru olivenolie

1. Varm suppen op. Fisk grøntsagsternene i suppen op med en hulske og kassér. Del blomkålen i grove stykker og kom i suppen. Kog blomkålen mør i 10 min. og blend så suppen cremet sammen med fløden. Smag til med salt.

2. Skær chorizo i tern og steg dem sprøde i en tør pande. Efter 5 min. tilsættes græskarfrø, som steger med et par minutter. Snit rosenkålen meget fint.

3, Server suppen med topping af chorizo, græskarfrø og rosenkål. Dryp med lidt olivenolie.

No Comments

Post A Comment