Cocktails på Brønnum

Cocktails på Brønnum

_1050035s

I lørdags fik jeg min 40-års fødselsdagsgave af Peter. Det var en middag på Kong Hans med det hele og det var helt fantastisk. Som en ekstra luksus for mig holdt jeg fri og tog ingen billeder (!!!) under middagen, så jeg i stedet bare kunne læne mig tilbage og nyde det hele fuldt ud uden at tage notater og alt det jeg plejer sidde og fedte med. Det var utroligt dejligt for mig og jeg håber I vil tilgive, at I ikke får en rapport der fra.

Før Kong Hans fik vi en drink på Brønnum lige ved siden af Det Kongelige Teater. Baren er lækkert indrettet med varm belysning og et helt vildt udskåret træmøblement bag baren med flasker. Vi sad ved disken, så vi kunne følge med i bartendernes arbejde.

Jeg fik drinken til venstre – en Chinese et-eller-andet som var frisk og super balanceret. Jeg kan simpelthen ikke huske hvad der var i – måske var det det efterfølgende sansebombardement på Kong Hans, der har blokket det ud. Men den var altså dejlig. Peter fik en French Kiss i det fine kobberbæger, som han også var rigtig glad for. Bagefter smagte vi en fancy Lairds apple brandy fra USA, som var lagret 12 år på fade så den smagte helt vildt lækkert af både syrlige æbler og vanilje. Og så gik vi ellers i strålende humør videre til middag.

_1050029s

_1050030s

No Comments

Post A Comment