Cocktail: Flying High – dansker vinder delkonkurrence i World Class 2018 i Berlin – få opskriften her

Cocktail: Flying High – dansker vinder delkonkurrence i World Class 2018 i Berlin – få opskriften her

Annonce


Foto: Andreas Raun

I mandags vandt danske Michael Hajiyianni fra Ruby i København en delsejr blandt 56 konkurrerende bartendere ved den internationale bartenderkonkurrence, World Class i Berlin, som kan beskrives som VM i bartending.

Michael vandt kategorien Flavour of a Nation med cocktailen Flying High, som du får opskriften på nedenfor.

Han opnåede en samlet 9. plads og vinderen af hovedkonkurrencen blev australske Orlando Marzo.

Her er det Michael bag den smukke bar hjemme på Ruby.

En glad mand i Berlin!

Flying High

40 ml Johnnie Walker Black Label

15 ml agurkecordial

200 ml. vand
100 g sukker
1 agurk

100 ml æble/kokosvand
45 g æblechips
500 ml. kokosvand

Evt. sommerfuglekløver til pynt

Is 

  1. Du starter med at lave din argurkecordial. Tag 200 milliliter vand, 100 gram sukker og skinnet af en hel agurk. Opløs sukker og vand ved svag varme sammen med skinnet fra agurken, og lad det trække i en time. Stil til side, og lad det køle af.
  2. Når du skal lave din æble/kokos-vand, tager du 45 gram æblechips, rører dem godt rundt i 500 milliliter kokosvand og lader dem trække i en time. Herefter sier du æblechipsene fra.
  3. Byg din cocktail op i et highball-glas. Kom is i glasset, og tilføj herefter henholdsvis whisky, argurkecordial og æble/kokosvand. Rør rundt med en ske, og pynt til sidst med spiselig sommerfuglekløver, inden du serverer.

Indlægget er lavet i samarbejde med Diageo, som står bag World Class konkurrencen og er en af verdens største virksomheder indenfor spiritus med en masse brands du kender, bl.a. Johnnie Walker, som er brugt her. 

No Comments

Post A Comment