Cherry Rum Sour

Cherry Rum Sour

Annonce

Ok, her er en lækker og ret julet drink, som jeg lavede forleden. Den har den runde, fyldige smag fra Zacapa’en og et frækt snert af kirsebær og så lige en chokoladeafrunding fra et par dråber chokoladebitter. Mums!

Jeg er jo altid fortaler for drinks – der behøver overhovedet ikke være en anledning. Men i julen, når familien er samlet, er det altså ekstra hyggeligt med en drink her og der – nogle steder måske endda nødvendigt for at holde julefreden. Min gamle farmor kan da i hvert fald bedre kapere støjniveauet fra vores drenge, hvis hun lige har fået en drink i hånden, haha!

Cherry Rum Sour

1 drinks

40 ml rom, fx Zacapa Solera 23
10 ml kirsebærlikør
10 ml sukkersirup 1:1
20 ml citronsaft
2 dash chokoladebitters + 1 dash til pynt
1 lille æggehvide
isterninger
pynt: citronskal og amarenakirsebær

Kom rom, kirsebærlikør, sukkersirup, citronsaft og bitters i en shaker sammen med æggehvide og dry-shake det grundigt, dvs uden isterninger. Kom godt med isterninger i shakeren og shake drinken igen. Sigt over i et cocktailglas og pynt med citronskal og amarenakirsebær og dryp med ekstra bitters.

No Comments

Post A Comment