Cecilie & Madklubben – nyt madprogram på TV2

Cecilie & Madklubben – nyt madprogram på TV2

_1070927s

Cecilie Frøkjær, David Johansen, Mette Martinussen, Thomas Pasfall, Søren Gericke og Bo Jacobsen

Fredag eftermiddag var jeg til snigpremiere på TV2s nye madprogram, Cecilie & Madklubben. Her mødes 8 af landets bedste kokke på gourmetrestauranten Frederiksminde og udfordrer hinanden, laver mad sammen, spiser og bor sammen og lærer af hinanden. Cecilie Frøkjær er tovholder og programmet har premiere i morgen tirsdag kl. 20 på TV2.

De deltagende kokke er: 

Bo Jacobsen, Restaurationen

David Johansen, Kokkeriet

Mette Martinussen, 1. th.

Thomas Pasfall, tidl. Munkebo Kro og nu undervejs med et nyt sted i Odense

Søren Gericke, grand old man i dansk gastronomi

Thorsten Schmidt, Malling & Schmidt Villa Dining

Francis Cardenau, Le Sommelier

Bente Grysbæk, DANSK i Melbourne, Australien

Hvert af de otte kokke skiftes til at være hovedperson i programrækken. Det er denne hovedperson, der udstikker rammerne for menuen, de øvrige kokke skal tilberede den dag, og derefter skal vedkommende så vurdere resultatet og kåre dagens vinder.

Premieren foregik på den hyggelig R Vinbar, og vi fik lov at se dele af første afsnit, hvor det er Bo Jacobsen, der er i centrum. De øvrige deltagere forsøgte at ramme Bos klassiske, franske smag, og det var sjovt at se, hvordan umage par skulle arbejde sammen i grupper og kreere retter ud fra Bos menu.

Det klip, jeg så, tegnede godt. Det er så vidunderligt endelig at se et madprogram med folk, der rent faktisk kan lave mad. Jeg er så træt af programmer med B- og C-liste kendisser, der kvajer sig i køkkenet. I dette program kan man rent faktisk lære noget og ikke mindst lære disse dygtige kokke bedre at kende og mærke deres kærlighed til maden og kokkefaget. Skønt! Jeg glæder mig til at følge programmet.

I øvrigt var et udvalg af dygtige madbloggere med til arrangementet. En flok af os endte med at bælle kølig Riesling på Le Petit i Torvehallerne og derefter få en mellembæller-cocktail på Bar Rouge for til sidst at spise sen middag på min nye yndlingsbistro, Bar’ Vin, hvor jeg også var i forrige uge og også kommer på onsdag. Jeg har billeder derfra, som jeg nok skal vise jer. De laver vidunderlig mad!

_1070940s

Brian fra Gastromand og Frederiks fra Vinkreutzer sludrer med smukke Cecilie Frøkjær. Der var lækker hapsemad og drikfældig vin på bordet. I kan i øvrigt se Brian live på Go’ Morgen Danmark på søndag d. 14. april, hvor han gæster studiets køkken!

 

_1070928s

Bloggerne går amok med kameraerne. Vinkreutzer, Gane og Gaffel, Klidmoster og Grydeskeen.

 

No Comments

Post A Comment