CBS News, bacon, croque, chokoladesauce og remoulade

CBS News, bacon, croque, chokoladesauce og remoulade

_1200417s

Jeg har lavet – og spist – lidt at hvert de sidste par dage.

Det mest spændende, der skete i weekenden, var at jeg blev kontaktet af den amerikanske tv station, CBS News, der var i København for at lave et indslag om vores spændende madscene. Vi aftalte tid til et interview lørdag efter de havde været en tur på Amass og ude og plukke mos med René Redzepi. 

Vi mødtes på Coffee Collectives smukke kaffebar på Godthåbsvej på Frederiksberg, som jeg syntes var nogle fine omgivelser til mit interview. TV-holdet satte deres kameraer og lys op og så blev jeg interviewet af Holly, som er hende der sidder med ansigtet mod kameraet. Jeg sad overfor (bare ikke her, hvor det var produceren, der sad model, mens fotografen indstillede lys og kamera).

Jeg skulle SÅ meget have taget en selfie mens jeg sad i stolen, men jeg blev jo helt opslugt af alt det, der skete, og jeg havde så meget, jeg skulle have sagt, så det glemte jeg. Indslaget bliver vist snart på CBS News’s morningshow. De har lovet at sende mig et link, når det kommer online, og så lover jeg at dele det med jer alle sammen (medmindre det bliver ekstremet pinligt og tåkrummende og jeg bliver nødt til at gå under jorden og måske genoptage min gamle juristkarriere. Det håber jeg fandme ikke!).

_1200414s

Lørdag morgen startede i øvrigt fantastisk med æg og denne skønne bacon af Duroc gris, som jeg havde fået et stykke af fra en veninde, der har forbindelserne i orden. Det var så velsmagende og ret magert. Jeg ELSKER spejlæg og bacon!

_1200406s

Fredag mødtes jeg til frokost med en veninde på Pastis, hvor jeg ikke havde været meget længe. Jeg spiste denne snaskede croque madame, som var rigti fint, omend de måske lige havde overdrevet mængden af béchamel en anelse.

_1200407s

Der var intet galt med de sprøde, mørkristede pomme frites. Og vi fik en skål béarnaise at dyppe dem i. Syndigt og dejligt.

_1200411s

Og til dessert måtte jeg have vaniljeis med varm chokoladesauce. Det var en gigantisk portion og jeg tænkte, at jeg umuligt kunne spise hele den portion. Men det kunne jeg. Jeg er jo trods alt gravid… Mit ufødte barn kræver chokoladesauce, siger jeg jo!

Lørdag aften var jeg til fødselsdag hos nogle gode venner i Espergærde. Her fik jeg årets – for mig – første stenbiderrogn, tarteletter med fantastisk, flødet hønsekødsfyld med ærter og gulerødder og til dessert en stor klat chokoladefudgeis med hjemmelavet butterscotchsauce – efter min egen opskrift endda. Så dejligt!  Faktisk så dejligt, at jeg grådigt spiste alt uden overhovedet at tænke på at tage billeder. Jeg fik dog fanget et par stykker til instagram #miraarkin.

_1200485s

Og mandag morgen har jeg så atter en gang hygget mig som smagsdommer for Politiken. Denne gang var det en lidt hård omgang at komme igennem. Temaet var remoulade og revet mozzarella. Pyha!

Og sådan kommer jeg vidt omkring. Fra amerikansk tv-debut til remoulade. Ret syret 🙂

No Comments

Post A Comment