Caponata med rosmarin og eddike

Caponata med rosmarin og eddike

_1320104s

Til Feastmiddagen i sidste uge lavede jeg caponata som en del af rækken af antipasti. Det er et mix af grøntsager, der steges sammen med sursød eddike. Super godt som tilbehør til andre retter eller som forret sammen med lidt pølse, ost og brød. 

Caponata
6 pers.

½ aubergine
1 rød peberfrugt
1 lille rødløg
1 stilk bladselleri
3 spsk olivenolie
1 spsk hvid balsamico eddike
1 kvist frisk rosmarin
salt og sort peber

Skær aubergine i store firkanter og peberfrugt i brede strimler. Rødløg skæres i tykke både og bladselleri i tykke skiver. Steg auberginen i olien til den begynder at tage farve. Tilsæt løg, peberfrugt og bladselleri og steg videre et minut. Kom balsamico og rosmarin i og krydr med salt og peber. Steg det et par minutter mere og sluk for varmen. Serveres lunt.

No Comments

Post A Comment