Campari Sour – hurra! Endelig en fredagscocktail!

Campari Sour – hurra! Endelig en fredagscocktail!

Når solen skinner og temperaturen er over i hvertfald 15 grader, får jeg helt automatisk lys til drinks med Campari i. Smart, ikke? Her har min mand lavet en lækker sour med Campari. Han brugte pink grape, men du kan også sagtens bruge almindelig grape. Den er syrlig, sød, let bitter og har en fantabulous farve! Glædelig fredag og CAMPARIIIIIIII!

Campari Sour

1 drink

50 ml Campari
15 ml sukkersirup 1:1
15 ml friskpresset grapefrugtjuice
15 ml friskpresset limejuice
½ æggehvide
isterninger
maraschino kirsebær og skovsyre til pynt

Kom Campari, sukkersirup, begge slags juice og æggehvide i en shaker og dry-shake til det skummer godt. Tilsæt isterninger og shake videre, så drinken skummer endnu mere op og blive dejligt kold. Sigt over i et afkølet cocktailglas og pynt med maraschino kirsebær og evt. et par blade skovsyre.

 

No Comments

Post A Comment