Bruschette med burrata og figen
Jeg elsker hapsere! Man burde spise hapsere hver eneste dag før det egentlige middagsmåltid. Det er så lækkert at få en lille lækkerbisken til at pirre smagsløgene og appetitten med.
Til en dejlig flaske champagne lavede jeg disse simple bruschette med burrata, figen og basilikum. Det var bare ikke til at stå for de små modne figner på træet i vores sydfranske have. De søde figner er nemlig så velegnede til både salte og søde retter og disse- ligesom pizzaen med gedeost – befinder sig et sted midt i mellem.
Bruschette med burrata og figen
Til 4 pers.
1 lille flute
1 fed hvidløg
1 burrata
4-6 figner, afhængig af størrelse
citronsaft
olivenolie
salt og peber
basilikumblade
Skær brødet i skiver på skrå og rist dem. Gnid hver skive med halveret fed hvidløg og smør lidt burrata på. Skær fignerne i både og fordel på hapserne. Giv et pift citronsaft, et dryp olivenole og krydr med salt og peber. Kom basilikumblade på. I al sin enkelthed.
No Comments