Brunch på Coromandel i Rom

Brunch på Coromandel i Rom

_1270208s

Lad os lige smutte tilbage til Rom en tur. Jeg har overhovedet ikke fået skrevet om alt det, jeg oplevede (spiste) i Rom i februar.

Sidste formiddag i byen, inden vi tog til lufthavnen, var der lige tid til at smide kufferterne bag i en taxa og fise ud efter brunch på smukke Coromandel.

Stedet er sådan både en café og restaurant og et sted, man kan spise alle dagens måltider og også bare poppe forbi til en aperitivo eller en kaffe i løbet af eftermiddagen. Modsat langt de fleste steder i Rom, er der lidt mere moderne – eller i hvert fald nutidige og endda internationale – toner over menukortet på Coromandel. Fx er der brunch, hvilket ellers ikke er noget, romerne gør det store i. Jeg smugkiggede på menutavlen for frokost og aften, og der er både klassiske romerretter, men også nytænkninger af Italiens køkken, men alt sammen med hensyntagen til sæsoner og gode råvarer.

Coromandel er opkaldt efter en af Chanels dufte, hvilket for mig vidner om utroligt god stil. Der er også virkelig god stil over stedet, som er indrettet med møbler polstret i smukke mønstre, borde med glasplader og gamle spille- og tarotkort under, gamle nuttede kaffekopper og små holdere bestikholdere af sølv til det gamle sølvtøj.

Der er også et kagebord, hvor man kan gå over og beundre dagens udvalg af hjemmebagte kager. Dem var der desværre ikke plads til at smage på dette besøg.

Coromandel ligger i Ponte, tæt på broen over til Castel San’Angelo i et dejligt kvarter med brostensbelagte, kringlede og lidt smadrede gader, hvor der alligevel er ret fabulous, fordi der ligger en masse gallerier. Her gad jeg også godt bo en anden gang.

_1270214s

Bløde, nænsomt tilberedte røræg med ovnristede kartofler og tasty salsiccia. Der var god cappuccino i koppen og friskpresset juice i glasset.

_1270205s coromandel

Coromandel
Via di Monte Giordano 60
00186 Rom

 

 

 

No Comments

Post A Comment