Brunch i en bradepande

Brunch i en bradepande

Foto: Line Thit Klein

Foto: Line Thit Klein 

Dette er en supernem måde at servere morgenmad eller brunch til flere på. Det passer mere eller mindre sig selv i ovnen og du slipper for stegeos fra bacon, som jeg personligt ikke altid har lige meget behov for om morgenen. Altså osen – ikke bacon!Husk at servere ketchup, sennep og evt. HP sovs eller tabasco til.

Kaffe og friskpresset juice og alt er godt!

Brunch i en bradepande
Til 4 personer

300 g pølser – gerne nogle grovhakkede, spændende nogen
500 g kogte kartofler
500 g cherrytomater
125 g bacon
6-8 æg
2 spsk neutral olie
salt og peber
Evt frisk timian

1. Varm ovnen op til 200 g. I en stor bradepande vendes de kogte kartofler med olie, lidt salt og peber. Kom pølserne i og prik dem med en gaffel. Kom bradepanden i ovnen og lad kartofler og pølser stege i 15 minutter.

2. Skyl tomaterne og tør dem. Tag bradepanden ud af ovnen og kom tomaterne ved. Draper baconen over de andre ting og sæt bradepanden tilbage i ovnen i 15 minutter.

3. Tag bradepanden ud af ovnen igen og slå æggene ud mellem de øvrige ingredienser. Sæt bradepanden i ovnen og steg videre til æggene er færdige – ca. 7-10 minutter. Pynt evt. med lidt frisk timian eller en anden krydderurt. Spis ristet brød til.

 

1Comment

Post A Comment

  • Stine
    Posted at 12:37h, 12 september Svar

    Har lige levet det her til morgen. Det smagte skønt!