Brunch hos Møller – Kaffe & Køkken

Brunch hos Møller – Kaffe & Køkken

_1310470s

Morgenmad hele dagen? Ja tak, hvis det er på Møllers.

Jeg fik endelig prøvet det efterhånden meget populære Møllers Kaffe & Køkken på Nørrebrogade, hvor der er morgenmadsretter hele dagen. Du får en slags smørrebrødskort, som du sætter krydser på og så kommer de lækre små retter ind i skåle – perfekt til deling.

Allan og jeg gik amok og bestilte alt muligt og ALT var lækkert. Der er også hyggeligt og kaffen er god. Maden var virkelig velsmagende og meget smukt præsenteret.  Eneste anke var, at jeg gerne ville have haft flere søde retter at vælge imellem og at det rene ingefærshot rent faktisk var ren ingefær, som smager ganske forfærdeligt og var udrikkeligt. Det måtte gerne have været blandet med lidt æblejuice eller noget. Shit det gjorde nas at få ned! Hvem drikker ren ingefærjuice??

Vi spiste bl.a. spejlæg med krydderurter, helt vildt tasty og ultrasprød økobacon, dejlig danske spegeskinke med lidt agurk og radise til, voldsomt vanedannende hjemmelavede kyllingenuggets med avocadomayo, små lækre økopøller, avocado med chili og koriander, dejlig ost, hjemmelavet nutella (!!!) og super godt brød.

1Comment

Post A Comment

  • Ninna
    Posted at 09:29h, 18 december Svar

    Kære Mira,

    En lidt anden forespørgsel end hvad indlægget handler om: Kommer du med forslag til nytårsmenu igen i år? 🙂