Bruce Wayne – iskold kaffecocktail med ahornsirup og bourbon

Bruce Wayne – iskold kaffecocktail med ahornsirup og bourbon

Annonce

Annonce i samarbejde med Moccamaster

Hvis du har hang til espresso martini, vil du elske denne kaffecocktail med bourbon. Den er super enkel at lave, for den består bare af kold kaffe, bourbon og ahornsirup, som skal rystes godt sammen med is. Skummet kommer af sig selv, så der er ikke noget med æggehvider. Så hvis du bare har en kande kold kaffe klar, kan du lynhurtigt shake disse lækkerier sammen til en flok gæster. Måske noget til sommerens mange fester?

Drinken hedder sjovt nok en Bruce Wayne (altså som Batman – måske fordi den er mørk og cool). Jeg kan lide den både som en pre-dinner cocktail, men med kaffen i er den selvfølgelig også et hit til efter. Måske med et lækkert stykke chokolade til. Jeg giver den lige et twist med appelsinskal – det synes jeg passer så godt sammen med den mørke kaffesmag.

Min fine himmelblå Moccamaster er lynhurtig til at brygge en kande, og så skal man bare vente på, at den køler ned, så den er klar til at lave lækre drinks af.

Bruce Wayne kaffecocktail

1 stk.

100 ml kold kaffe
50 ml bourbon
15 ml ahornsirup
isterninger og appelsinskal

Kom kaffe, bourbon og ahornsirup i en shaker fyldt med is. Ryst drinken godt sammen og hæld gennem en sigte ned i et afkølet cocktailglas – fx et Nick & Nora glas som her. Twist et stykke appelsinskal henover drinken (så de æteriske olier kommer ud) og læg på toppen.

No Comments

Post A Comment