Bønnesalat med saltet citron og feta

Bønnesalat med saltet citron og feta

_1220638s

Det var den der bønnesalat, vi kom fra. Siden jeg sidst skrev, er vi kommet hjem fra Frankrig og været gennem en hektisk uge med en masse arbejde. Men jeg blev jo ikke helt færdig med at fortælle om, hvad jeg spiste i denne omgang i Frankrig. Så her kommer opskriften på bønnesalaten, hvor jeg brugte min mors fortryllende, saltede citroner.

I aften skal jeg i øvrigt spise på den indiske restaurant Verandah på The Standard. Det glæder jeg mig til. God weekend!

_1220628s _1220618s

Bønnesalat med saltet citron og feta

500 g grønne bønner, snippet for stilk
3 spsk olivenolie
2 spsk hvid balsamico
salt og sort peber
100 g feta
½ saltet citron
1 håndfuld frisk mynte

1. Kog de klargjorte bønner i saltet vand i 5 min. Sigt vandet fra og skyl bønnerne i koldt vand, så de bliver kølet ned. Kom dem i et fad.

2. Vend bønnerne med olie og balsamico og krydr med salt og peber. Smulder fetaen over. Skær citronen i små tern og drys over salaten sammen med hakket mynte. Salaten er skøn sammen med alle slags kød og fisk.

No Comments

Post A Comment