Bloody Mary brunch på Nimb Brasserie

Bloody Mary brunch på Nimb Brasserie

_1290456s 

Jeg spiser stort set aldrig brunch, for jeg hader brunchtallerkener. Men er der tale om luksus, så er det en anden sag.

Sidste weekend besøgte jeg Nimb Brasserie for at prøve deres nye Bloody Mary Brunch, der kører hver søndag. Man kan frit vælge to retter fra a la carte kortet med klassiske brunchretter og dertil vælge en af 11 forskellige slags bloody mary samt al den kaffe, te og juice man har lyst til. Så ikke noget med brunchtallerkener og ikke noget med buffet.
Det koster kr. 350, hvilket jeg ved første øjekast syntes var lidt dyrt, men efter brunchen syntes jeg tværtimod det var billigt!

Vi fik så meget dejlig mad og det hele var bare i orden. Alt var lavet med præcision og sans for detalje, der var mega meget service på og omgivelserne i Nimb Brasserie er blevet så vildt lækre. Vi sad ved vinduet ud til haven i hver vores fine lille sofabænk, så man rigtig kunne brede sig og nyde søndagen. Der var også udendørs pladser hvor en af havens smukke påfugle spankulerede rundt og gjorde sig lækker (påfugle er SÅ Vegas!)

_1290459s

Jeg prøvede en Asian Mary (forrest) med yusu, koriander og ingefær. Den var virkelig dejlig. Bartenderen (som stod udenfor ved en fin lille sommerbar) laver sin egen tomatjuice, som han koger ind med masser af krydderier (og en god sjat tabasco), så også på drinkfronten er der styr på detaljerne.

_1290445s _1290451s

Peter spiste lækre røræg med friskrevet sommertrøffel over. Æggene var helt rigtig lavet ved lav temperatur over længere tid, så de havde den dejligste cremede konsistens og smagte af en masse smør.

Jeg spiste eggs benedict (øverste billede) – helt klassisk med ristet briochebrød, god kogt skinke, perfekt pocheret æg og perfekt hollandaise – både i tykkelse og tilsmagning med det helt rigtige syrespark. Det var lækkert med frisk og sprød friséesalat og brøndkarse over.

_1290448s  _1290461s

Bagefter prøvede jeg tataren, der var dresset med trøffelmayo og spicy tomatmayo, sprød kartoffelkrymmel, salater og urter. Der var sygt gode, mørkstegte fritter til.

_1290462s _1290465s

Peter fik croque madame med pornolækker smeltet ost inden i og parmesan oven på.

_1290467s

Og som om vi stadig var sultne – en lille ekstra surprise dessert fra køkkenet. Super lækker baba au rhum med en kande crème anglaise til, som havde været en tur i sifon’en, så den var fluffy. Perfekt brunch og hver en krone værd!

 

No Comments

Post A Comment