Blok 18 – online delikatesser leveret direkte til døren

Blok 18 – online delikatesser leveret direkte til døren

– SPONSORERET INDLÆG –

_1070174s

I forgårs modtog jeg en spændende kasse fyldt med goodies fra online delikatessbutikken Blok 18. Varerne bliver leveret med posten lige til døren, og butikken er fuld af lækre, kvalitetsprodukter – mange af dem nogle, som kan være svære at finde i butikkerne. Her kan I se, hvad der var i min kasse.Blok 18

Bornholms Mosteri laver utroligt lækre safter (kr. 18 pr. styk). Jeg kendte i forvejen deres æblemost (hvor den på Discovery er min favorit), men her fik jeg lov at prøve to andre varianter, som også var lækre. De er presset med brug af så lidt varmebehandling som muligt, og det giver en meget hjemmelavet smag. Jeg mødte indehaveren bag til et arrangement for nylig, og han fortalte, at de netop går efter smagen af hjemmelavet – at man skal få associationer til barndommens saftevand, som mormor lavede den (hvis man har sådan en mormor). Og sådan smager de virkelig. Super godt produkt.

_1070198-copy

Mummy’s Yummies er en samling af bagemix af god kvalitet – dvs. uden alle mulige e-numre. Der er kun ingredienser, som man kender. Altså mel, sukker, chokolade m.v. Og det er et princip for Blok 18, at varerne skal være af god kvalitet og uden mystiske, uigennemskuelige ingredienser.

Jeg prøvede denne pakke chocolate chip cookies, hvor man skulle tilsætte smør og æg og så tilsætte pakkens indhold. Det kom der disse cookies ud af, som selvfølgelig smagte godt – og der var masser af mørk chokolade i. De findes i flere varianter, bl.a. en med tranebær og hvid chokolade, som lyder god. Sådan en pakke her koster 60 kr. og giver 15 cookies.

_1070193s

Denne pakke tørrede chipotle chili glæder jeg mig til at lege med. Den lækre røgede chili giver dybde og power til enhver chili con carne eller til en mexi-udgave af pulled pork – carnitas. De koster kr. 39.

_1070240-copy

Der var pasta fra bornholmske Pastariget til kr. 29 stykket. Samme aften som jeg fik kassen lavede jeg den med basilikum og hvidløg. Pastaen skal bare koge 4-5 minutter. Jeg vendte den med spinat, lidt fløde, hvidløg, citronskal og dryssede med sprødstegt parmaskinke og revet parmesan. Lækker pasta med godt bid. Jeg tror jeg vil bruge den anden pakke med ingefær og appelsin til noget wok.

_1070200s-copy

Der var også flotte store slikkepinde (kr. 28) og flødekarameller (kr. 35) fra Ø Bolcher, fantastisk honning med ingefær fra danske Helt (kr. 65) og luksus müsli fra Dorset Cereals (kr. 35) med seriøst mange nødder og store rosiner i, som jeg har spist til morgenmad på tykmælk med lidt rabarberkompot. Uhm!

I kan se nærmere om priser og ose i det store udvalg her på Blok 18. Der kommer hele tiden nye varer, og alting udvælges med kritisk sans for kvalitet.

 

3 Comments

Post A Comment

 • Per
  Posted at 22:35h, 21 marts Svar

  Er du ikke bange for at miste anseelse ved at bringe disse smagløse sponsorerede indlæg?

  Hvis du forholdt dig blot en smule kritisk til indhold kontra pris/kvalitet, ville det i mine øjne være acceptabelt, i stedet minder det mest af alt om de gode, gamle kuponnyheder med din endeløse lovprisning.

  Din blog er jo skøn og jeg er jo med på, at det er smart at få sponsoreret ingredienser til dine retter, ligeledes forstår jeg også bevæggrundene fra bidragydernes side, i journalistikkens verden hedder det luderjournalistik.

  Tag det ikke ilde op. Din blog er som allerede nævnt skøn, og jeg er ofte selv blevet inspireret, men jeg kan bare ikke fordrage ukritiske mikrofonholdere….

  • Mira Arkin
   Posted at 09:02h, 22 marts Svar

   Det fremgår tydeligt i toppen af indlægget at der er tale om et sponsoreret indlæg. Jeg bruger meget tid på min blog og det kan kun lade sig gøre, hvis jeg også kan tjene penge på at lave det, jeg gør. Jeg ser denne type indlæg som en helt aldeles lødig måde at tjene penge på, og i øvrigt vælger jeg selv, hvad jeg vil omtale.

 • Diana Sommer
  Posted at 21:42h, 21 marts Svar

  Det ser bare super frækt ud! Rabarbersaft fra Bornholms mosteri er også suuuuper lækkert!