Bjørnekælderen – atter en frokost

Bjørnekælderen – atter en frokost

_1050643s

Jeg vil lige hurtigt vise jer, endnu en dejlig frokost fra min lokale smørrebrødspusher på Frederiksberg Allé, Bjørnekælderen

Først hapsede jeg denne sprøde, smørstegte tykke rødspættefilet, der var vendt i noget fuldkornsmel, tror jeg, inden den var stegt. Den kom med hjemmebagt rugbrød og vildt lækker hjemmelavet remoulade.

_1050647s

Og den var helt hjemmelavet – altså med hjemmelavede pickles – ikke bare Piccalillysom vi andre gør, når vi laver hjemmelave mayonnaise :-).

Til brødet var der i øvrigt smør rørt med salt og hjemmelavet fedt, der var en blanding af ande- og svinefedt med æbler og fedtegrever i. Amme-nam!

_1050657s

Så hapsede jeg lige denne pariserbøf, som var lige i øjet. Kødet var virkelig lækkert og blødt – jeg tror det har været tartarkød, for det virkede meget finthakket. Dertil friskhøvlet peberrod, rigtig æggeblomme, hjemmesyltede rødbeder og igen de hjemmelavede pickles. Kapers og rødløg, selvfølgelig, og en lille bitte firkant stegt franskbrød nedenunder.

Pariserbøf er ikke en klassiker for ingenting. For fanden altså, hvor det smager godt. Og der skal MASSER af peberrod på og det var der. Der var den helt rigtige mængde af det hele. Og så pøsede jeg den lækre, gule blomme ud over det hele og nød livet.

Så dejlig frokost 🙂

 

 

3 Comments

Post A Comment

 • Lise-Lotte
  Posted at 08:57h, 16 januar Svar

  Mums det ser lækkert ud- jeg har nu booket bord hos Bjørnekælderen og Pluto, uh det bliver en god dag.

  • Mira Arkin
   Posted at 09:09h, 16 januar Svar

   Skønt! Håber du bliver lige så glad for det som jeg er. God fornøjelse:-)

 • Peter
  Posted at 14:32h, 09 januar Svar

  Prøvede de lune sild. Også mega god