
Bjørnekælderen – atter en frokost
Jeg vil lige hurtigt vise jer, endnu en dejlig frokost fra min lokale smørrebrødspusher på Frederiksberg Allé, Bjørnekælderen.
Først hapsede jeg denne sprøde, smørstegte tykke rødspættefilet, der var vendt i noget fuldkornsmel, tror jeg, inden den var stegt. Den kom med hjemmebagt rugbrød og vildt lækker hjemmelavet remoulade.
Og den var helt hjemmelavet – altså med hjemmelavede pickles – ikke bare Piccalillysom vi andre gør, når vi laver hjemmelave mayonnaise :-).
Til brødet var der i øvrigt smør rørt med salt og hjemmelavet fedt, der var en blanding af ande- og svinefedt med æbler og fedtegrever i. Amme-nam!
Så hapsede jeg lige denne pariserbøf, som var lige i øjet. Kødet var virkelig lækkert og blødt – jeg tror det har været tartarkød, for det virkede meget finthakket. Dertil friskhøvlet peberrod, rigtig æggeblomme, hjemmesyltede rødbeder og igen de hjemmelavede pickles. Kapers og rødløg, selvfølgelig, og en lille bitte firkant stegt franskbrød nedenunder.
Pariserbøf er ikke en klassiker for ingenting. For fanden altså, hvor det smager godt. Og der skal MASSER af peberrod på og det var der. Der var den helt rigtige mængde af det hele. Og så pøsede jeg den lækre, gule blomme ud over det hele og nød livet.
Så dejlig frokost 🙂
Lise-Lotte
Posted at 08:57h, 16 januarMums det ser lækkert ud- jeg har nu booket bord hos Bjørnekælderen og Pluto, uh det bliver en god dag.
Mira Arkin
Posted at 09:09h, 16 januarSkønt! Håber du bliver lige så glad for det som jeg er. God fornøjelse:-)
Peter
Posted at 14:32h, 09 januarPrøvede de lune sild. Også mega god