Billeder fra Seafood Feast og opskrift på ceviche af kulmule
Vi havde den fedeste Feast i torsdags! Allan, Francois og jeg havde satset stort og fundet en udendørs location til Feast #4. Allan dækkede de smukke borde på den enorme terrasse hos Everclassic.com. Solen skinnede og Francois sørgede for kolde øl og masser af rosé. Jeg var dronningen i køkkenet og lavede lækre fiske- og skaldyrsretter til de 25 skønne gæster.
Skagenfood leverede kassevis af helst frisk fisk fra havnen i Strandby, bl.a. den lækre kulmule, som jeg brugte til ceviche. Opskriften på ceviche kommer længere nede i indlægget…
Vi havde lånt det flotte nye Neu stel fra Ferm Living, der også stod for de fine duge, messingpotter og serveringsbestik.
Jeg var i mit es! Omgivet af festlige mennesker, mad og smukt dækkede borde (og øl og vin).
Det funky fiskebestik Colombina kom fra Alessi.
Det var en helt magisk aften – at sidde der i aftensolen med sjove gæster og dejlig mad. Fantastisk! Jeg var som sædvanlig helt høj (og også mega træt!) efter sådan en totalt fed aften. Jeg var faktisk lige nødt til at bælle en halv flaske rosé, da gæsterne var gået hjem. Tak til alle de søde gæster og ikke mindst til vores fantastiske samarbejdspartnere!
Denne Feast blev utroligt hurtigt udsolgt, men du kan stadig få billetter til de næste to Feast d. 17. september og 22. oktober.
Ceviche af kulmule med melon og nye kartofler
6 personer
500 g frisk kulmulefilet
200 g kolde kogte nye kartofler
1 bdt forårsløg
½ agurk
½ gul peberfrugt
½ galia melon
1 rød chili
1 tsk sesamolie
saft af 2 lime
olivenolie
salt
1 håndfuld frisk koriander
Gå fisken efter for ben og skær den i små stykker. Krydr fisken med salt og lad den stå på køl til lige før servering. Skær kartoflerne i mindre stykker og snit forårsløg fint. Skræl agurken og skær den i små tern. Skær peberfrugt og melon i små tern.
Fjern kernerne fra chilien og hak den fint. Rør sesamolie sammen med limejuice og en sjat olivenolie.
15 min. før servering vendes fisken med dressingen (det er vigtigt ikke at marinere fisken for længe, da den så bliver overtilberedt og hård af syren fra limen). Lad det stå og trække mens du blander grøntsagerne sammen og vend dem så sammen med fisken i sidste øjeblik. Smag til med salt. Anret cevichen og dryp med lidt ekstra olivenolie. Pynt med koriander.
No Comments