Besøg på Inselloft designhotel på Norderney

Besøg på Inselloft designhotel på Norderney

_1250352s

Denne weekend var jeg en tur på den tyske vadehavsø, Norderney og blive blæst lidt igennem. Jeg var inviteret på besøg af det über lækre designhotel, Inselloft, der ligger centralt i by-delen af denne smukke ø. Det var så lækkert et sted, både øen og hotellet. Selv om der var masser af gæster på øen her i efteråret, var der alligevel ret stille og roligt. Jeg tænker der er en del mere gang i den om sommeren. Men jeg kunne vældig godt lide den ro, øen emmede af her sidst i oktober. Tjek lige, hvor dejligt et hotel Inselloft er:

_1250393s

Det lignede et hyggeligt kontor eller en tjekket spisestue, men var faktisk hotellets reception.

_1250383s

Stuen, som sådan set var hotellets lobby. Her var der ild i pejsen og kølig riesling og andet godt til fri afbenyttelse for hotellets gæster.

_1250438s

Efter at have bællet en halv flaske af den gode riesling trak jeg ind i hotellets restaurant eller spisestue, Esszimmer, hvor kokkene i det åbne køkken lavede ret så mærkelig mad til gæsterne. Her er den mindst mærkelige af aftenens retter, en frisk og syrlig salat med syltede sardinfileter og sprøde pappadums.

Det var ret så funky mad, men jeg var egentlig ikke så glad for det. Køkkenchefen var lidt for frisk med sine kombinationer, så al madkulturhistorie forsvandt og udtrykket blev rodet, fordi han ville sætte for mange ting sammen i fri leg i én ret. F.eks. var linguine med rødbede sauce, syltet ananas og indisk krydrede tigerrejer simpelthen for mærkeligt, selv om der var knald på farverne.

Omgivelserne derimod var super lækre. Det var virkelig et rum, man havde det rart i. Vi sad ved et fælles langbord, og stemningen var festlig og hyggelig – næsten som at være på besøg hjemme hos nogen. Jeg synes dog det ville klæde køkkenet, at strippe det ned til noget langt mere enkelt og mere lokalt og sæsonpræget.

norderney inselloft

Næste morgen spiste vi morgenmad i samme lokale, hvor det åbne køkken var omdannet til buffet med lige det, man havde brug for. Brødet er hjemmebagt fra Insellofts eget bageri lige ved siden af, så der duftede skønt af friskbagt brød om morgenen.

_1250366s

Værelserne er helt vildt lækkert indrettet i meget enkelt, nordisk stil med lyse trægulve og store vinduespartier. Vi boede i en penthouse på øverste etage, hvor udsigten over stranden og det vilde, brusende hav var helt fantastisk. Det var så dejligt at falde i søvn til havets buldren på en blæsende nat.

_1250367s

Vi havde vores egen terrasse og kunne meditere og slappe totalt af over den helt fantastiske udsigt.

_1250401s

Selv om jeg ikke var glad for Esszimmer, så var jeg til gengæld meget meget glad for hotellet. Super dejlige mennesker, afslappet luksus, alt hvad man har brug for, smagfuld og ung indretning, placering midt i byen og meget tæt på stranden. Og så havde de også tænkt på børnefamilier på en ret fed måde, hvor der var lavet plads til børn, selv om det stadig var designlækkert. Virkelig fedt hotel og en skøn ø, som jeg kommer til at skrive mere om på et andet tidspunkt.

Du kan følge Inselloft på Facebook her.

Sådan kommer man til Norderney

Man kommer til Norderney ved at køre eller tage toget til Norddeich Mole og så tage færgen der fra til Norderney. Overfarten tager 55 minutter.

Inselloft
Damenpfad 37-40
26548 Norderney
Tyskland

No Comments

Post A Comment