Besøg på Frydenlund Frugtplantage

Besøg på Frydenlund Frugtplantage

_1310193s

Sidst i oktober besøgte Otto og jeg Frydenlund Frugtplantage i Vedbæk. Nogle af indehaverne var nemlig gæster ved seneste Feast middag, hvor de inviterede mig en tur rundt i plantagen. Det var så hyggeligt at have Otto med ude og plukke æbler og pærer fra de mange rækker af smukke træer. 

Frydenlund har masser af sorter og et par uger om året er der åbent for selvpluk. Resten af tiden (i sæson) er der åbent i plantagens lille butik, hvor man kan købe løs af alle plantagens sorter og også nogle gange finde æblemost, honning og andre lækre sager.

_1310138s
Æbler plukket direkte fra træet – de var SÅ sprøde og lækre. En bypige som mig kan ikke undgå at blive forelsket i country life!

_1310141s _1310166s

Otto havde en fest på plantagen.

_1310173s

Der var også nuttede får, som gik rundt og græssede (og spiste æbler og pærer) under plantagens ældste, knortede æbletræer.

_1310149s

De fleste Clara Friis pærer var allerede plukket, men vi fandt alligevel nogle stykker. Træerne havde de vildeste efterårsfarver. Jeg brugte bl.a. de søde pærer sammen med Initial æbler i denne lækre crumble.

No Comments

Post A Comment