Behind the scenes – madvideo til Gastro

Behind the scenes – madvideo til Gastro

_1230716s

Kom indenfor i mit køkken. I sidste uge havde jeg besøg af en fotograf fra Egmont, som jeg laver madvideo til Gastro med.I videoerne laver jeg nogle af mine sommerfavoritter fra det sydfranske køkken – mad, som jeg altid selv laver, når jeg holder sommerferie i Frankrig. Der er bl.a. en super opskrift på cote de beouf, som jeg fik af min gamle yndlingsslagter i Tourrettes sur Loup (jeg savner dig, Michel!)

Opskrifterne og videoerne kan du se i det nye særnummer af Gastro, som udkommer kun til iPad. Du kan downloade sommer-Gastro i App Store fra d. 12. juli.

_1230738s

Lækre braisserede artiskokker med hvidløg.

 

_1230743s

Det er vigtigt at smage maden (jeg spiste ikke hele skålen, men fotografen spiste hele cote de boef’en :-)).

_1230747s

Dejlige bønner.

_1230752s

Og så lige en opvask, da vi var færdige…

No Comments

Post A Comment