Bare rolig, Schønnemann er stadig godt

Bare rolig, Schønnemann er stadig godt

_1320405s

Der er kommet nye ejere på byens nok bedste smørrebrødsrestaurant, Schønnemann, som jeg altid har været så glad for. Jeg savner selvfølgelig de to store, dejlige mænd, Søren og John, som før drev restauranten. Men det nye ægtepar bag kælderrestauranten, Juliette og Thomas, kører det videre uden at lave ændringer ud fra devisen, don’t fix it if it ain’t broken. Og stedet fejler ikke det mindste, så hvorfor skulle man dog ændre noget.

_1320345s

Den panerede rødspættefilet var, som den plejer, perfekt sprød med lækker pankopanering og stadig super saftig inden i.

_1320404s

Voldsomme mængder af Daniel Letz’ røgede laks ovenpå smørstegt franskbrød, toppet med rigtig god og blid flødestuvet spinat og så et perfekt pocheret æg. Det her har jeg lyst til at spise til brunch hele tiden!

 

_1320406s

Den fine sag med roastbeef med kold béarnaisecreme, sprøde kartoffelchips og syltede grønne agurker var også virkelig dejlig.

Og det øverste stykke er den rørte og derefter let ristede tatar som Børsens madanmelder Ole Troelsø foretrækker den (og kan være stolt over at lægge navn til). Den var rigtig lækker med friterede kapers og alt mulig action, så der var godt gang i mundfølelsen og så var den stadig flot og rå indvendigt.

Personalet er som altid modent og erfarent. Det store snapseudvalg kan man få kyndig vejledning i, så man får sat nogle gode snapse til sine smørrebrød.

Endnu en skøn og storladen frokost på Schønnemann – vi måtte nærmest tvinge os selv til at spise lidt hapsemad om aftenen. Ingen var rigtig sultne (og jeg spiste altså ikke selv alle de stykker smørrebrød, vel!).

_1320342s

No Comments

Post A Comment