Bar’ Vin – en dejlig frokost
Helt uplanlagt endte jeg med at spise en virkelig dejlig frokost forleden, da jeg var et smut inde i byen. Sådan kan det jo heldigvis gå.
I Skindergade ligger nemlig den relativt nye Bar’ Vin, en afslappet vinbar og bistro, hvor kokken René Warn laver sin lækre mad (han har tidligere været køkkenchef på Kommandanten og derefter åbnede han spisestedet Sorte Hest, som jeg desværre aldrig nåede at spise på, inden det blev lavet om til den københavnske udgave af Kadeau.
Til frokost er der nogle småretter at vælge imellem. Vi var to afsted og vi delte to småretter. Den ene var den lille udgave af et bræt med forskelligt charcuterie på. Det fås også i en stor version, men jeg synes faktisk den lille var overraskende veludrustet, eller hvad man siger. Lækker sortofdsskinke, salami med morkler, spicy chorizo og en mild, frisk salami længst til højre. Dertil oliven, cornichoner og brød.
Den anden dele ret var en fabelagtig brandade, altså saltet torsk rørt op med kartoffelmos og olivenolie, med kapers over og sprøde croutoner, lidt sprød rødbede og lækker grillet citron. Det var faktisk den bedste brandade, jeg har spist. Helt perfekt blandingsforhold af kartoffel og fisk og perfekt krydret. Uhm!
Jeg var der med en anden gravid dame, og vi delte et glas super tør og ultra sprød champagne fra Drappier, som var super lækkert.
Jeg er nødt til at komme tilbage til Bar’ Vin om aftenen, for deres aftenkort så utroligt indbydende ud, og at dømme efter det meget høje niveau på på eksekvering og råvarekvalitet på frokosten, så må aftensmaden på stedet var virkelig godt. Jeg kunne ikke undgå at bide mærke i stedets cote de boeuf, som serveres med sauce choron, en variation af béarnaisen, der klassisk laves uden krydderurter men med tomat. Og smør og tomat er meget gode venner, så det må være et lykkeligt ægteskab sammen med et stykke godt kød. Jeg vender tilbage!
Bar’ Vin
Skindergade 3
1159 København K
33 12 58 03
Nada Cay
Posted at 09:44h, 09 aprilJ’adore le concept de bistrot!
Og så i min barndomsgade…
Mette
Posted at 00:22h, 09 aprilPokkers – nu er jeg sulten!
Ellen
Posted at 11:16h, 08 aprilLyder super spændende, især når man som sønderjyde skal en tur til staden, og gerne vil besøge nogle gode, spændende og hyggelige caféer og restauranter.
Har du flere forslag, helst omkring bymidten, hører jeg det da gerne 🙂
Fortsat god påske til dig.
Hilsen Ellen
Mira Arkin
Posted at 09:36h, 09 aprilHej Ellen
Jeg synes du skal kigge dig lidt omkring i min kategori Restauranter. Her har jeg en masse anmeldelser – de fleste af dem i København :-). God tur.
Lasse
Posted at 10:41h, 08 aprilFedt med et sted der sælger den champagne. Sans Souvre, det med rødt, betyder uden svovl, og dette er en af de få champagner der er lavet uden svovl der dræber vildgær. Jeg er vild med den, og den har ofte nogle mørkere toner, som jeg tror kommer af vildgæren, og den passer godt til mad!
Charcuterie-brættet ser dejligt ud! – men hvad var prisen?
Ha det herligt
Lasse
Mira Arkin
Posted at 11:01h, 08 aprilJeg tror begge småretter lå på ca 85 kr stykket. Og ja, usvovlet med succes:-)