Bagt squash med gedeost og pesto
Der var en rest pesto i et glas og en bøtte gedefriskost og et par squash. Det endte med en rigtig lækker grøntsagsret, som jeg serverede som tilbehør til en stegt kylling, men som sagtens kan serveres som en vegetarret for sig selv.
Squashen blev gevaldigt jazzet op af at blive smurt med pesto og gratineret med gedeost – hvem bliver ikke det? Sikke en dejlig og super nem sommerret.
Bagt squash med gedeost og pesto
Tilbehør til 4 personer
2 squash
4 spsk pesto – jeg brugte tomat-artiskok pesto fra Nicholas Vahé
100 g gedefriskost
olivenolie
salt og sort peber
1. Flæk squashene på langs og rids dem på skærefladen på kryds og tværs.
2. Smør pestoen på og smuldr gedeosten over. Dryp med lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Bages i ovnen i 25-30 min.
No Comments