Avocado og æg på Bistro Royal

Avocado og æg på Bistro Royal

_1330469s

Den søde ventetid, my ass! Nu er jeg gået tre dage over terminsdag og jeg er træt af at vente med min store mave. Kom nu ud, baby!

I går tænkte jeg, jeg ville sætte lidt gang i tingene ved at ignorere min højgraviditet og begive mig ind i byen efter morgenmad med en veninde. Vi mødtes på Bistro Royal på Kongens Nytorv: en dejlig mad med groft moset avocado tilsmagt med chili og andet godt, blødt æg og koriander på rugbrød. Dertil latte og gulerods-appelsinjuice og så lige en croissant. Vi sad og sladrede og holdt øje med de mange passerende udenfor – fremragende location for menneskekiggeri.

Da jeg stadig ikke havde født efter morgenmaden, vadede jeg rundt i en times tid i Magasin og købte kosmetik, jeg ikke havde brug for. Og så hjem med en buket pæoner og skrive lidt opskrifter færdige til en kunde. Og stadig ingenting.

Vi krydser fingre for, at der sker noget i fødeafdelingen i dag…

_1330471s

1Comment

Post A Comment

  • Tina
    Posted at 15:45h, 24 juni Svar

    Hold fast det ser lækkert ud! Der må jeg lige hen og få en lækkert brunch engang!