Årets nytårsmenu
Foto: Line Thit Klein
Jeg har lavet nytårsmenu til Alt for Damerne, og du kan se alle opskrifterne til mine retter her.
Hele menuen er tilrettelagt, så man kan lave stort set alt på forhånd – noget af det dagen før, noget af det om eftermiddagen. Alt sammen så du ikke skal stå og stresse i køkkenet på årets sidste dag.
Tak for i år og rigtig godt nytår. Den årlige nytårskavalkade kommer næste gang…
Menuen lyder sådan her:
Gratinerede limfjordsøsters med estragon og gruyere
Råmarineret torsk med frisk krabbesalat og citroncreme
Foie gras mousse med rødbeder og sprødt rugbrød
Kalvebryst braiseret i kirsebærvin, jordskokchip, kartoffel-jordskok puré og ristede svampe
Appelsin trifli med earl grey specier og mascarponecreme
Ingeborg Bjerre
Posted at 18:08h, 24 augusthej
jeg har set på følgende nytårsmenu som du har lavet til Alt for Damerne:
Gratinerede limfjordsøsters med estragon og gruyere
Råmarineret torsk med frisk krabbesalat og citroncreme
Foie gras mousse med rødbeder og sprødt rugbrød
Kalvebryst braiseret i kirsebærvin, jordskokchip, kartoffel-jordskok puré og ristede svampe
Appelsin trifli med earl grey specier og mascarponecreme
Jeg synes den lyder rigtig lækker, men ingen steder kan jeg finde angivelse af hvor mange personer opskrifterne er beregnet til.
Kan du hjælpe mig?
MVH Ingeborg
Mira Arkin
Posted at 10:15h, 25 augustHej Ingeborg,
Nej, de har vist ikke fået antal med inde ved Alt for damerne. Opskrifterne er til 6 personer 🙂
Michaela Møller
Posted at 18:56h, 27 decemberHvor mange personer er opskrifterne til?
Thomas
Posted at 22:46h, 31 decemberDet ser super lækkert ud og billederne er bare lækre. Hvor kommer porcelænet fra
Mira Arkin
Posted at 11:05h, 04 januarMange tak :-). Porcelænet er fra danske Uh La La
Maria Rubæk
Posted at 15:18h, 30 decemberSkøn blog og skøn nytårsmenu – men hvor meget citronsaft til citroncremen? 🙂
Mira Arkin
Posted at 13:11h, 31 decemberDu skal bruge saften fra begge citroner 🙂
Nada Cay
Posted at 13:28h, 29 decemberDet ser lækkert ud, Mira. Og hold op hvor er Line T.Klein en god madfotograf!
Skal se om jeg kan gøre dig kunsten efter med lignende puré og lidt sprødt til mine svinekæber;-)
Lene Harbo Frandsen
Posted at 10:52h, 29 decemberHar afprøvet appelsintriflien juleaften – den er superlækker!