Årets nytårsmenu

Årets nytårsmenu

gratinerede østers

Foto: Line Thit Klein

 

Jeg har lavet nytårsmenu til Alt for Damerne, og du kan se alle opskrifterne til mine retter her.

Hele menuen er tilrettelagt, så man kan lave stort set alt på forhånd – noget af det dagen før, noget af det om eftermiddagen. Alt sammen så du ikke skal stå og stresse i køkkenet på årets sidste dag.

Tak for i år og rigtig godt nytår. Den årlige nytårskavalkade kommer næste gang…

 

Menuen lyder sådan her: 

Gratinerede limfjordsøsters med estragon og gruyere

Råmarineret torsk med frisk krabbesalat og citroncreme

Foie gras mousse med rødbeder og sprødt rugbrød

Kalvebryst braiseret i kirsebærvin, jordskokchip, kartoffel-jordskok puré og ristede svampe

Appelsin trifli med earl grey specier og mascarponecreme

 

råmarineret torsk

foie gras mousse

braiseret kalvebryst

appelsin trifli

9 Comments

Post A Comment

  • Ingeborg Bjerre
    Posted at 18:08h, 24 august Svar

    hej
    jeg har set på følgende nytårsmenu som du har lavet til Alt for Damerne:
    Gratinerede limfjordsøsters med estragon og gruyere
    Råmarineret torsk med frisk krabbesalat og citroncreme
    Foie gras mousse med rødbeder og sprødt rugbrød
    Kalvebryst braiseret i kirsebærvin, jordskokchip, kartoffel-jordskok puré og ristede svampe
    Appelsin trifli med earl grey specier og mascarponecreme
    Jeg synes den lyder rigtig lækker, men ingen steder kan jeg finde angivelse af hvor mange personer opskrifterne er beregnet til.
    Kan du hjælpe mig?
    MVH Ingeborg

    • Mira Arkin
      Posted at 10:15h, 25 august Svar

      Hej Ingeborg,
      Nej, de har vist ikke fået antal med inde ved Alt for damerne. Opskrifterne er til 6 personer 🙂

  • Michaela Møller
    Posted at 18:56h, 27 december Svar

    Hvor mange personer er opskrifterne til?

  • Thomas
    Posted at 22:46h, 31 december Svar

    Det ser super lækkert ud og billederne er bare lækre. Hvor kommer porcelænet fra

    • Mira Arkin
      Posted at 11:05h, 04 januar Svar

      Mange tak :-). Porcelænet er fra danske Uh La La

  • Maria Rubæk
    Posted at 15:18h, 30 december Svar

    Skøn blog og skøn nytårsmenu – men hvor meget citronsaft til citroncremen? 🙂

    • Mira Arkin
      Posted at 13:11h, 31 december Svar

      Du skal bruge saften fra begge citroner 🙂

  • Nada Cay
    Posted at 13:28h, 29 december Svar

    Det ser lækkert ud, Mira. Og hold op hvor er Line T.Klein en god madfotograf!
    Skal se om jeg kan gøre dig kunsten efter med lignende puré og lidt sprødt til mine svinekæber;-)

  • Lene Harbo Frandsen
    Posted at 10:52h, 29 december Svar

    Har afprøvet appelsintriflien juleaften – den er superlækker!