AntiAnti Singleton whisky event i Stockholm – kommer også til Lidkoeb i København

AntiAnti Singleton whisky event i Stockholm – kommer også til Lidkoeb i København

Annonce

 Foto: Diageo/Singleton

Det var drinksene, der trak. Der kom en lækker invitation i indbakken: vil du med til Stockholm og drikke drinks på et mega smart sted i Södermalm? Øh, ja tak!

Anledningen var at Singleton whisky holder arrangementet AntiAnti, både i Stockholm og i København, med fokus på at udfordre folks barndomsminder om grimme smage. Ligesom whisky også er en smag, der kræver lidt øvelse, har mange som børn ikke kunnet lidt fx. oliven, farlige oste og den slags. Den udfordring har Singleton taget op i samarbejde med den svenske kok og madfotograf Petter Bäcklund, som til AntiAnti eventerne serverer små “farlige” hapsere sammen med cocktails lavet af Singleton whisky.

Singleton Dufftown 12 years er en mild Speyside whisky, som med sin sødme og mildhed er et godt sted at starte, hvis man ikke er så vant til at drikke whisky.

I København bliver AntiAnti holdt d. 28. november kl. 17.30-19.00 på cocktailbaren Lidkoeb, som også sætter cocktails til Petters små hapsere. Du kan købe billetter til eventen via Billetto her. Det koster kr. 190 pr. person og en billet indkluderer to forskellige cocktails og Petters tre små hapsere. Du får opskriften på den ene drink, Timeless, nedenfor.

Se mere om lanceringen af eventen i Stockholm herunder:

I Stockholm blev lanceringen af AntiAnti holdt på restaurant og cocktailbar Tjoget i Södermalm – et mega fedt sted med café, vinbar, cocktailbar og restaurant, hvor vi spiste en god frokost, inden selve eventen om eftermiddagen.

Her er det Petter Bäcklund, som står for de ikke så farlige hapsere – vi er ude i noget med whiskymarineret sild, olivenfoccacia og små sprøde krydrede kiks med blå ost.

 Petters foccacia med sorte oliven og ricotta var super lækkert.

 Her er det de fine små ostehapsere med en slags krydderkage-kiks med appelsinmarmelade og blåskimmelost.

Det er altid dejligt med store bakker med drinks.

 

Min favoritdrink var Timeless, som var frisk og syrlig med et hint af ingefær. Her kommer opskriften:

Timeless

35 ml Singleton
20 ml limesaft
20 ml æblesirup (50% æblesaft og 50% sukker)
5 ml ingefærjuice
2 cl coldbrew kombucha

Bland alle ingredienserne i en shaker. Tilsæt rigeligt med is, og ryst godt i cirka 10 sekunder.
Si cocktailen over et afkølet glas, og tilsæt til sidst is.

No Comments

Post A Comment