Om Mira

Hvem er jegIMG_2300

I min familie elsker vi at lave mad og spise og drikke og snakke om det. Alle ferier sammen har altid haft måltidsplanlægning i centrum; når vi spiser morgenmad, taler vi om hvad vi skal lave til frokost og under frokosten planlægger vi aftensmåltidet.
Sådan er vi. Grådige hedonister.

Min mor er amerikaner, og gennem min opvækst har jeg mange gange været på besøg hos min mormor i New York og Washington D.C. Min mormor elskede også at spise og inviterede os på de dejligste restauranter og tog os med ud at købe ind i lækre gourmet-butikker, hvis lige slet ikke fandtes i Danmark den gang – og det gør det faktisk stadig ikke!
Mange af mine sommerferier som barn og teenager gik til Frankrig, og den franske madkultur har gjort stort indtryk på mig. Det er stadig et af mine favoritlande at holde ferie i, og jeg kan bruge timevis i et fransk supermarked.

Disse madglade omgivelser er jeg vokset op i, og det har sat sit præg. Jeg lever for at spise, og jeg vil gerne dele min madglæde og den dejlige tid, jeg bruger i køkkenet og ude i verden, med jer!

Hvad laver jeg

Jeg skriver artikler til flere medier om gastronomi og rejser. Derudover udvikler jeg opskrifter og laver madstyling til bl.a. magasiner og aviser. Du er velkommen til at kontakte mig på kontakt[a]miraarkin.dk

 

Referencer: