Pasta med artiskok og ristede kapers

Pasta med artiskok og ristede kapers

Så er jeg tilbage på pinden igen. Peters barselsorlov er startet i dag og nu kan jeg bruge lidt mere af min tid på arbejde – herunder bloggen. Jeg håber, jeg kan komme tilbage til en lidt bedre disciplin omkring blogindlæg, da jeg føler jeg har forsømt denne del af mit liv. Til gengæld har jeg kysset på vores lækre baby (og vores lækre 4-årige), som også har været med mig i køkkenet en hel del.

Jeg håber på at kunne fortsætte med at arbejde deltid lidt endnu, nu hvor jeg har måttet arbejde en del under min barsel for at holde gang i min business. Jeg glæder mig både til at have mere tid til arbejde, men også til at kunne hygge lidt herhjemme sammen med Peter og ungerne.

Til foråret rejser vi en tur til Umbrien og Rom, hvor jeg begge steder har køkken til rådighed, så jeg kan være Mamma Mira i køkkenet – lykkeligt omgivet af mine drenge, vino, pasta og smukke italienske grøntsager. Dét kan I tro, jeg glæder mig til!

Lad os fejre det hele og at det er fredag med en dejlig, simpel pastaret.

Pasta med artiskok og ristede kapers
6 pers.

500 g pasta
1 fed hvidløg
1 glas grillede, marinerede artiskokhjerter
1 dåse cherrytomater
1 kvist frisk rosmarin
salt og peber
80 g kapers
olivenolie
parmesan

1. Hak hvidløg fint og hæld olien fra artiskokkerne. Steg artiskokkerne i en pande sammen med hvidløg og kom så tomater og rosmarin over. Lad det simre og koge ind og smag til med salt og peber.

2. Sigt vandet fra kapers og dup dem tørre med køkkenrulle. Varm 1 cm olie i en lille pande og friter dem til de folder sig ud som blomster og bliver gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

3. Kog pastaen i godt saltet vand. Gem en kop af kogevandet og sigt resten af vandet fra. Kom den meget al dente pasta i panden med med sovsen og vend det sammen, mens pastaen koger færdig i et minuts tid. Brug det gemte pastavand til at løsne op i pastaen. Server med det samme med masser af revet parmesan over.

No Comments

Post A Comment