Agurkesalat med grillet majs

Agurkesalat med grillet majs

 

6

Hvor er det fedt med en omgang bonussommervejr. Jeg havde faktisk givet op og havde accepteret at nu var det bare efterår og fundet glæde i igen at gå med strømpebukser under kjolerne. Men hey sommer – det er alligevel fedt at se dig igen!

Så skal vi også have noget sommermad, så her er en lækker og nem salat med grillet majs. Det er med at få spist de friske lækre majs, mens sæsonen stadig er i gang.

I morgen rejser vi til Tourrettes-sur-Loup, hvor jeg håber at få tid til at blogge lidt om alt det dejlige mad, jeg helt sikkert skal spise.

Kram og glædeligt solskinsvejr!

 

Agurkesalat med grillet majs

Tilbehør til 4 pers.

3 majskolber
olivenolie
1 agurk
1 grøn chili
100 g feta
saften af ½ citron
salt og sort peber

Pil bladene af majsen og gnid hver kolbe i lidt olie. Grill majsene til de begynder at få små sorte pletter – de skal vendes jævnligt. Ca. 8 min i alt. Hold kolben lodret ned mod et skærebræt og brug en brødkniv til at save majskornene af. Skræl agurken og fjern kernerne i midten, hvis der er mange. Skær agurken i små tern. Bland agurk og majs sammen i et fad og drys med fintsnittet chili. Smuldr feta over og dryp med citronsaft. Krydr med salt og godt med peber.

No Comments

Post A Comment