♥ Promenade des Anglais ♥

♥ Promenade des Anglais ♥

nice-promenade-des-anglais-19

Vi er ikke i Sydfrankrig denne sommer pga. nyfødt baby. Vi tager ned til huset i Tourrettes sur Loup i sensommeren i stedet. Hold kæft, hvor er jeg rystet over det frygtelige angreb i Nice i sidste uge. Det har virkelig givet mig en klump i halsen.

Det er forfærdeligt lige meget hvad, men det gør nok særligt indtryk, når det er et sted, man føler et særligt tilhørsforhold til. Jeg har været så meget på Promenade des Anglais – vi kører den vej hver gang vi tager ind til Nice. Det er så fabulous et sted fuld af livsnydelse, skønhed og luksus. Jeg elsker den strækning. At køre under palmerne langs med det vidunderligt azurblå Middelhav lige ved ens side. Tænk at noget så forfærdeligt er sket på så smukt et sted. Stakkels alle ofrene og deres familier.

Mit hjerte græder og bløder for dem og for hele Frankrig. Det ville jeg bare lige skrive. Her er et indlæg fra sidste år i Nice, hvor der er lidt stemning fra den skønne by, som jeg holder så meget af.

 

No Comments

Post A Comment