Stenbiderrogn med burrata

Stenbiderrogn med burrata

I går morges var jeg ekstra tidligt oppe, for jeg skulle et smut ind til P4 København for at tale om stenbiderrogn og ramsløg i P4 Weekend (det er lige før Mads & Monopolet, og jeg så Mads udenfor, men nej, han spurgte ikke, om jeg ikke helt vildt gerne ville være med i Monopolet). Jeg havde forskellige hapsere med, som jeg serverede og det var super hyggeligt. Desværre valgte mit site at være nede lige præcis der, så hvis du lyttede med og forgæves prøvede at finde mine opskrifter, beklager jeg meget.

Nu er jeg oppe og køre igen og her er opskriften på en af de lækre hapsere, jeg delte med Ulrik på P4.

Stenbiderrogn med burrata

4 pers.

200 g renset stenbiderrogn
citronsaft
salt og sort peber
3 spsk blandede, hakkede urter, fx dild, purløg og estragon
revet skal af ½ ubehandlet citron
2 burrata eller mozzarella
rigtig god olivenolie
ristet hvedebrød i skiver
1 hvidløgsfed

Smag stenbiderrognen til med citronsaft, salt og peber og bland med krydderurter og citronskal. Rist brødet sprødt og gnid med halveret hvidløgsfed. Dryp brødene med olie og spis med burrata og stenbiderrogn.

2 Comments

Post A Comment

  • Erik Eggert Hansen
    Posted at 14:38h, 12 marts Svar

    Hvor køber man Burrata?

    • Mira Arkin
      Posted at 14:57h, 12 marts Svar

      Jeg køber danskproduceret burrata i Omegn i Torvehallerne og både dansk og italiensk i Eataly.