Ceviche med ananas – Vind et Tabasco kit

Ceviche med ananas – Vind et Tabasco kit

Sponsoreret indlæg

Når det bliver varmt, får jeg altid lyst til friske, krydrede retter. I går til frokost lavede jeg denne frække ceviche med et stykke dejligt frisk skærising fra den nye fiskehandel på Værnedamsvej. Jeg havde sød, moden ananas og kom det i sammen med sprøde tern af rød peberfrugt, lidt forårsløg, koriander, dild og den milde grønne Tabasco. Og så limejuice, for i en ceviche tilberedes fisken koldt ved hjælp af syren fra citrusfrugt. Det gør fisken lidt ugennemsigtig og let tilberedt på den lækreste friske måde. Tabascoen tilføjer også friskhed og syre og så selvfølgelig et spicy pift.

Længere nede i indlægget kan du deltage i giveaway om 5 Tabasco kits, hvor du får:

  • TABASCO® Original Pepper Sauce: Den oprindelige og autentiske hot sauce, som den blev skabt af Edmund McIllhenny i 1868. Den mixer perfekt med mad og drikke og fremhæver smag uden at overdøve den. Den er lavet af tre naturlige ingredienser: lagret TABASCO® chili-masse, salt og eddike. Resultatet er en afrundet sauce som går til alt fra en klassisk tatar til den ikoniske Bloody Mary, men også er perfekt til omeletter, pastasaucer og pizza. Styrken er 2.500 – 5.000 SHU. Du får den i en helt særlig stor flaske, som normalt ikke er tilgængelig i handlen og som sikrer, at du er dækket ind med TABASCO® Sauce i virkelig lang tid!
  • 2 styk TABASCO® Green Pepper Sauce: Giver en forfriskende skarphed og styrke, der ikke overdøver. Den er lavet på milde jalapeño chilipebre og blandet med salt og eddike. Mildere end originalen, men giver et særligt signaturkrydderi til mange retter og opskrifter, og letter besværet med at udhule og skære jalapeños selv. Saucen er et must i mexicanske retter, men er også perfekt til alt fra seafood til grønsagsretter, dressinger og frugt. Giver din Margarita eller Pina Colada et pift. Styrken er 600-1.200 SHU.
  • 2 styk TABASCO® Chipotle Pepper Sauce: Den perfekte makker til grillretter. Lavet med modnede røde jalapeño chilipebre, som ryges over et åben bål med pecan-træ. Efter røgningen blandes chilierne med TABASCO® chili-masse, en naturlig krydderiblanding, salt, vand og eddike. Resultatet er en rig, røget sauce med en koncentreret smag og moderat styrke. Brug den til grillsaucer og marinader, chiliretter og supper, og giv din mad et pift af grill, uanset, hvad du serverer. Styrken er 1.500-2.500 SHU.

Men først lige opskriften på min super nemme ceviche:

Ceviche med ananas og grøn Tabasco

4 pers.

200 g filet af hvid fisk – meget frisk
100 g ananas
½ rød peberfrugt
2 forårsløg
1 spsk Tabasco Green Pepper Sauce
saft af 1 lime
olivenolie
salt og sort peber
1 håndfuld koriander og dild

Skær fisken i små tern og skær ananas i tern på samme størrelse. Skær peberfrugt i endnu mindre tern og skær forårsløg i tynde skiver. Hak koriander og dild groft. Vend det hele sammen med Tabasco, limejuice, en sjat olivenolie og krydr med salt og peber. Spis som det er eller som jeg med tortilla chips til. Og måske en lille bitte Margarita… Så godt!

 

Sådan deltager du i konkurrencen om Tabasco Kit:

Skriv Tabasco i kommentarfeltet nedenfor. Jeg trækker 5 vindere på torsdag d. 1. juni kl. 9.30. Vinderne får direkte besked. Du kan kun deltage én gang og kun med postadresse i Danmark.

 

 

29 Comments

Post A Comment

  • Camilla Nyegaard
    Posted at 15:07h, 01 juni Svar

    Tabasco

  • Jonathan Carlsen
    Posted at 21:15h, 31 maj Svar

    Tabasco

  • Jenny
    Posted at 17:54h, 31 maj Svar

    Tabasco

  • Lea Fuks
    Posted at 21:30h, 29 maj Svar

    Tabasco

  • Stine Andersen
    Posted at 09:30h, 29 maj Svar

    Tabasco

  • Jørgen Brix
    Posted at 15:29h, 28 maj Svar

    Tabasco

  • Rasmus Dahl Vest
    Posted at 09:24h, 28 maj Svar

    Tabasco

  • jane sandberg
    Posted at 23:02h, 27 maj Svar

    tabasco

  • Rene Fuentes Martin
    Posted at 18:15h, 27 maj Svar

    Tabasco

  • Charlotte Hansen
    Posted at 21:42h, 25 maj Svar

    Tabasco

  • Camilla Lilhav
    Posted at 21:38h, 25 maj Svar

    Tabasco 🙂

  • Bibi Sprøgel
    Posted at 21:28h, 25 maj Svar

    Tabasco

  • Wendy Schou
    Posted at 18:38h, 25 maj Svar

    Tabasco

  • Katrine Arnfred
    Posted at 17:33h, 25 maj Svar

    Tabasco

  • Louise Eckhardt
    Posted at 15:57h, 25 maj Svar

    Tabasco

  • Line M.
    Posted at 09:56h, 25 maj Svar

    Tabasco

  • Tina KH
    Posted at 23:23h, 24 maj Svar

    Tabasco.
    Skøn ret du fik lavet. Jeg er også til det lette, friske og krydrede her i varmen.
    Aften hilsner:-)

  • Jacob Haubroe
    Posted at 22:54h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Clara Birch
    Posted at 22:37h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Mai P.
    Posted at 22:15h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Lange
    Posted at 20:40h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Wim Nielsen
    Posted at 20:32h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Clara Koczulab
    Posted at 20:27h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Nadia WH
    Posted at 18:54h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Ulla Christine Scheil
    Posted at 18:01h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Ida lorenzen
    Posted at 16:32h, 24 maj Svar

    Tabasco!

  • torben larsen
    Posted at 16:15h, 24 maj Svar

    Tabasco

  • Charlotte Jacobsen
    Posted at 16:06h, 24 maj Svar

    Tabasco!

  • Cecilie Bang Melsen
    Posted at 16:00h, 24 maj Svar

    Tabasco