_1270248s
Avocadodip med estragon og stenbiderrogn

_1270248s

Det er dagen derpå efter præmieren på mit nye middagskoncept, Feast. Det gik helt vildt godt, og jeg kunne slet ikke sove i nat, for jeg var helt høj på adrenalin, da jeg gik i seng. Jeg er egentlig ret smadret i dag. Men på en meget tilfreds måde.

Der kommer et indlæg med billeder fra aftenen, men i første omgang får I lige opskriften på den lækre appetizer, jeg serverede, da gæsterne ankom. (mere…)

3
Feast #1 forberedelser i gang
5

Foto: Francois Botha

Det er dagen for første omgang Feast og jeg har været i gang hele dagen i går med forberedelser. Jeg glæder mig SÅ meget til i aften!
Kig med, da jeg shoppede i Torvehallerne… (mere…)

Foto: Line Klein
Thin cut bitter orange marmalade
Foto: Line Klein

Foto: Line Klein

Der er stadig sæson for pomerans lidt endnu. På engelsk hedder de små appelsiner Seville oranges. Det er dem, man skal bruge til at lave bitter appelsinmarmelade og det har jeg gjort med stor succes. (mere…)

_1270080s
Rom: snacks på Cul de Sac

_1270085s

Vi kom hjem fra en 3-dages voksentur til Rom i fredags. Det var vidunderligt og romantisk at være afsted bare os to voksne. Det regnede godt nok stort set hele tiden, hvilket var ret ærgerligt. Men Rom er stadig Rom – bare lidt mere gotisk i regnvejr. (mere…)