3
Friterede artiskokker
3

Foto: Line Klein

Lad os lige spise lidt flere artiskokker. Og der kommer muligvis endnu flere artiskokopskrifter, for om lidt tager jeg på ferie til Frankrig, og der har jeg det med altid at lave artiskokker. Måske fordi jeg der synes, jeg har ekstra tid til at sidde og fedte med at preppe dem.  (mere…)

_1290806s
Nem spaghetti med artiskok-tomatsauce

_1290806s

Jeg var til en dejlig italianofrokost på Famo Metro for nylig, hvor jeg bl.a. prøvesmagte forskellige slags parmesan for at have fokus på, hvor stor forskel der er på parmesanoste i forhold til type og lagringstid. En god parmesan er lagret 12-24 måneder, men helst ikke mere. (mere…)

_1290477s
Fredagscocktail: Mai Tai

_1290477s

Det her en en klassiker, som jeg troede smagte af klam dåseananasjuice. Men det viser sig, at det gør den kun, hvis det er en skod Mai Tai. Som med alt andet: laver man den rigtigt, så smager den fantastisk. Ikke mindst når man bruger kvalitetsingredienser. Den klassiske Mai Tai er med limejuice, men man ser også varianter med både ananas- og appelsinjuice.  (mere…)

Foto: Line Klein
Sandwich med kylling, mango og chilimayo
Foto: Line Klein

Foto: Line Klein

Her er en idé til en lækker (og snasket) sandwich, der er lige til at tage med ud. Måske skal du ud et sted og fejre Sankt Hans? Så er det hyggeligt at have maden med ud. Alting smager ligesom endnu bedre, når man spiser det udendørs. (mere…)

_1290504s
Fredagscocktail: Bitter ‘n’ Pink

cocktail campari

Hurra for fredag – lad os tage en drink. Jeg har mixet lidt rundt med barskabet derhjemme, som takket være min meget cocktail-nørdede kæreste bugner af produkter.

Om sommeren er jeg meget forfalden til bitre og friske drinks. Hvis du er vild med Campari, vil du elske denne Bitter ‘n’ Pink. (mere…)