Foto: Line Klein
Softice med jordbær og rabarberkys
Foto: Line Klein

Foto: Line Klein

Her er en nem snydeopskrift på jordbærsoftice. Ja, jeg løber om hjørner og bruger købt vaniljeis (men en god én -for det meste bruger jeg Vebbestrub, når jeg køber is). Til gengæld må jeg få point for at lave mine egne fine rabarberkys… (mere…)

_1290861s
Ristede gulerødder med feta, yoghurt og mynte

– SPONSORERET INDLÆG –
_1290861s

Det er en skæbnedag for Grækenland i dag. Jeg følger med spænding valget i det problemfyldte land – jeg håber, det ender godt for grækerne, og at de tager sig lidt sammen og får bedre styr på deres land. (mere…)

_1290880s
Fredagscocktail: hold dig kølig med Pimm’s Cup

_1290880s

Hvis jeg nu var til Wimbledon (hvilket er ret usandsynligt, siden jeg virkelig ikke er sportsinteresseret – men hvis der nu var mad og drikke involveret?), ville jeg klart sidde med en stor hat på og en kande Pimm’s Cup indenfor rækkevidde. Det er så forfriskende en sommerdrink – og så utroligt engelsk.  (mere…)

imagegen
Giveaway: Vind cocktailbogen Bartenderens Grundbog
_1290883s

Foto: Montgomery

Har I lagt mærke til, at jeg er begyndt at have cocktails med på bloggen hver fredag? Det håber jeg, I kan lide. Vi er begyndt at få os en cocktail jævnligt (okay, lidt oftere end hver fredag, so sue me!).
I morgen er der også en cocktail på bloggen, men i dag er der giveaway.  (mere…)

Foto: Line Klein
Rabarber fool med ingefær
Foto: Line Klein

   Foto: Line Klein  

Verdens enkleste dessert. Hvad smager ikke godt, når det er vendt med flødeskum? Vender du også lidt knuste marengs i bliver det til en Eton Mess.  (mere…)

3
Friterede artiskokker
3

Foto: Line Klein

Lad os lige spise lidt flere artiskokker. Og der kommer muligvis endnu flere artiskokopskrifter, for om lidt tager jeg på ferie til Frankrig, og der har jeg det med altid at lave artiskokker. Måske fordi jeg der synes, jeg har ekstra tid til at sidde og fedte med at preppe dem.  (mere…)

_1290806s
Nem spaghetti med artiskok-tomatsauce

_1290806s

Jeg var til en dejlig italianofrokost på Famo Metro for nylig, hvor jeg bl.a. prøvesmagte forskellige slags parmesan for at have fokus på, hvor stor forskel der er på parmesanoste i forhold til type og lagringstid. En god parmesan er lagret 12-24 måneder, men helst ikke mere. (mere…)

_1290477s
Fredagscocktail: Mai Tai

_1290477s

Det her en en klassiker, som jeg troede smagte af klam dåseananasjuice. Men det viser sig, at det gør den kun, hvis det er en skod Mai Tai. Som med alt andet: laver man den rigtigt, så smager den fantastisk. Ikke mindst når man bruger kvalitetsingredienser. Den klassiske Mai Tai er med limejuice, men man ser også varianter med både ananas- og appelsinjuice.  (mere…)