_1300667s
Fredagscocktail: Tom Collins

_1300667s

Ugens cocktail er en forfriskende klassiker – Tom Collins. Den smager SÅ godt, når den er vellavet – altså med den korrekte balance og med gode ingredienser som gin af god kvalitet og frisk citronsaft. Jeg tør næsten ikke tænke på alle de nederen Tom Collins, jeg drak på Rock Caféen (“Rockeren”) i Jomfru Ane Gade i 90’erne!

(mere…)

Foto: Line Thit Klein
Banan tarte tatin
Foto: Line Thit Klein

Foto: Line Thit Klein 

I går spiste vi “spis-og-skrid” middag med Ottos ven Marlon og hans forældre. Til dessert lavede Marlons mor bagte bananer med chokolade og brun farin proppet ned i og med vaniljeis (og karamelsauce!) til. (mere…)

Foto: Line Thit Klein
Wokstegt okse med okse, thaibasilikum, kål og æg
Foto: Line Thit Klein

Foto: Line Thit Klein

Hakket okse er en af de der hverdagsingredienser, som man kan blive så utroligt lam over at finde på nye retter med. Mon ikke mange bruger de samme retter igen og igen, fordi man bare ikke er inspireret, når man står kl. 17 og stirrer tomt ned i køledisken? (mere…)

Foto: Line Thit Klein
Fredagscocktail: Ingefær-ananas margarita
Foto: Line Thit Klein

Foto: Line Thit Klein

Ja ja, jeg har da også haft tequila traumer. Da jeg gik i gymnasiet i Aalborg kom jeg meget på Revolution. Hver torsdag havde de  tequilashots til en 10’er og det gik selvfølgelig galt (flere gange). Fy for faen, hvor smager billig tequila dårligt. Men ih du milde, hvor smager god tequila godt! (mere…)