Foto: Line Thit Klein
Wokstegt okse med okse, thaibasilikum, kål og æg
Foto: Line Thit Klein

Foto: Line Thit Klein

Hakket okse er en af de der hverdagsingredienser, som man kan blive så utroligt lam over at finde på nye retter med. Mon ikke mange bruger de samme retter igen og igen, fordi man bare ikke er inspireret, når man står kl. 17 og stirrer tomt ned i køledisken? (mere…)

Foto: Line Thit Klein
Fredagscocktail: Ingefær-ananas margarita
Foto: Line Thit Klein

Foto: Line Thit Klein

Ja ja, jeg har da også haft tequila traumer. Da jeg gik i gymnasiet i Aalborg kom jeg meget på Revolution. Hver torsdag havde de  tequilashots til en 10’er og det gik selvfølgelig galt (flere gange). Fy for faen, hvor smager billig tequila dårligt. Men ih du milde, hvor smager god tequila godt! (mere…)

Foto: Line Thit Klein
Himmelsk tatar med rabarber og figen
Foto: Line Thit Klein

Foto: Line Thit Klein 

Er du vild med tatar? Det er super nemt at lave selv. Jeg kan bedst lide de dressede tatarer fremfor de rørte. Denne her lavede jeg med en meget umamismagende blåskimmelost fra Arla Unika, Hallands Himmel, som i følge ostemanden bag smager som sex. Eller bedre. (mere…)