_1270467s
Éclair masterclass hos Mika Wulff

_1270467s

Mika Wulff har den fedeste historie. Hun droppede et fancy job i reklamebranchen, flyttede til Paris med sin kæreste og deres barn og tog en konditoruddannelse med bravour på den estimerede kokkeskole, Le Cordon Bleu. Det var egentlig tænkt som et kortere kursus, men hun blev så bidt af det, at hun valgte at tage hele forløbet. Mika var så dygtig under uddannelsen, at hun også var i praktik hos macaronmesteren, Pierre Hermé. Nu er hun flyttet tilbage til Danmark og jeg har mødt hende. (mere…)

FEAST-01-Web-Select-0561s
Ymerfromage med solbærkompot

FEAST-01-Web-Select-0561s
Foto: Francois Botha

En læser har venligt puffet lidt til mig efter opskriften på ymerfromagen fra Feast middag #1. Den var jo sådan set også aftenens absolutte hit, så det er for dårligt, at jeg ikke har delt opskriften med jer endnu. Det gør jeg så nu – måske kan I bruge den til påskens frokoster og middage? (mere…)

FEAST-01-Web-Select-0569s
Rødder med persillepesto og yoghurt
FEAST-01-Web-Select-0569s

Foto: Francois Botha

Der er stadig lidt rodfrugt over tilværelsen. Foråret er ikke på fuld skrue endnu. Marts er altid en snyder, for her sidder vi og gisper efter ramsløg og rabarber, men i virkeligheden sner det (for helvede altså!) ude og der er ikke meget forår over livet i dag. Faktisk blev jeg nødt til at købe Sarah Bernhard kager fra Cake My Day på Gl. Kongevej i dag. Ellers var det ikke til at holde kulden ud. (mere…)

_1270557s
Lun kartoffelsalat med bacon og forårsløg

- SPONSORERET INDLÆG –

_1270557s

I dag arbejder jeg hjemme. Vi har fået poleret vinduer og nu sidder jeg og blogger og venter på solformørkelsen. Det er lidt creepy og også meget spændende. Tænk hvor mærkeligt folk i stenalderen har syntes det var, når lyset pludselig forsvandt uforklarligt midt på dagen. Efter formørkelsen skal jeg spise sushi til frokost med en veninde. Mere om det i et andet indlæg. I skal også lige have opskriften på denne lækre, lune kartoffelsalat (mere…)

_1270208s
Brunch på Coromandel i Rom

_1270208s

Lad os lige smutte tilbage til Rom en tur. Jeg har overhovedet ikke fået skrevet om alt det, jeg oplevede (spiste) i Rom i februar.

Sidste formiddag i byen, inden vi tog til lufthavnen, var der lige tid til at smide kufferterne bag i en taxa og fise ud efter brunch på smukke Coromandel. (mere…)

kamilla seidler gustu
Besøg fra Gustu i Bolivia: Kamilla Seidler i Meyers Madhus

kamilla seidler gustu

Hun er så pisse sej, hende her. Tænk at tage afsted til Bolivia som ung, smuk dansk kvinde, uden de store spanskkundsskaber, og så åbne en gourmetrestaurant i 4 km højde i La Paz. Kun et år efter var restaurant Gustu på World’s 50 Best listen for Sydamerika og verdens medier var gået amok over, at sydamerikansk mad er det nye sort. (mere…)

_1270508s
Casarecce med tomat, ramsløg og sprøde kapers

- SPONSORERET INDLÆG –

_1270508s

Når jeg vælger pasta, kigger jeg altid intenst på pastaen, før jeg køber den. De tørre pastaer skal kunne tage godt imod sauce, og derfor er det vigtigt, at de har en ru overflade, som de får gennem den måde, de produceres på. God pasta laves i bronzeforme (mere…)